Categories: Ştiri sănătate

Vestea tristă a zilei! Un copil de 10 ani a murit chiar în timpul orelor. Ce spune Poliția

Vestea tristă a zilei! Un copil de 10 ani a murit chiar în timpul orelor. Ce spune Poliția

Un caz dramatic a avut loc, marți, într-o școală din Ploiești. În timpul orei de Religie, la școal „Sfânta Vineri”, un copil de clasa a II-a a acuzat brusc o durere de abdomen. Până ce învățătoarea s-a întors de la cabinetul medical școlar cu ajutor specializat, copilul leșinase deja.

Un copil de 10 ani a murit chiar în timpul orelor. Ce spune Poliția

Din nefericire, copilul, cunoscut cu afecţiuni cardiace, a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, chiar în timpul orelor. Se pare că băiatul, care făcea spor de performanță, a leșinat în trecut și pe terenul de sport. Acela a fost momentul în care părinții au început să îi facă investigații.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor.

A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ). care a constatat că elevul a intrat în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare.

Potrivit tvr.ro, copilul a fost dus Spitalul de Pediatrie Ploieşti, însă eforturile medicilor de a-i reporni inima au fost în zadar. Poliţia Prahova deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

16 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

45 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică