joi, octombrie 6, 2022

Vestea tristă a zilei! Un copil de 10 ani a murit chiar în timpul orelor. Ce spune Poliția

Un caz dramatic a avut loc, marți, într-o școală din Ploiești. În timpul orei de Religie, la școal „Sfânta Vineri”, un copil de clasa a II-a a acuzat brusc o durere de abdomen. Până ce învățătoarea s-a întors de la cabinetul medical școlar cu ajutor specializat, copilul leșinase deja.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

Un copil de 10 ani a murit chiar în timpul orelor. Ce spune Poliția

Din nefericire, copilul, cunoscut cu afecţiuni cardiace, a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator, chiar în timpul orelor. Se pare că băiatul, care făcea spor de performanță, a leșinat în trecut și pe terenul de sport. Acela a fost momentul în care părinții au început să îi facă investigații.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ). care a constatat că elevul a intrat în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

Potrivit tvr.ro, copilul a fost dus Spitalul de Pediatrie Ploieşti, însă eforturile medicilor de a-i reporni inima au fost în zadar. Poliţia Prahova deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private