Categories: Ştiri sănătate

Un nou SCANDAL în lumea medicală: patru asistenți medicali și-au torturat o colegă. MOTIVUL INCREDIBIL pentru care au recurs la acest gest

Asistentă TORTURATĂ de colegi. La sfârșitul lunii februarie, patru asistenți medicali din spitalul Hall ar fi fixat sub pretext o asistentă pe o masă de operație și nu au eliberat-o preț de 15 minute. Femeia ar fi fost torturată de cei patru bărbați timp de aproximativ 15 minute. Poliția investighează, printre altele, privarea de libertate.

Potrivit presei locale din Austria, incidentul s-a întâmplat în spitalul de stat din Hall pe 28 februarie. Directorul de asistență medicală, Stephan Palaver, vorbește despre o conduită greșită masivă a patru angajați față de un alt angajat. Două zile mai târziu, conducerea a fost informată despre incident, iar în două ore s-a decis conciediere celor patru asistenți medicali implicați în scandal.

Cei patru asistenți medicali au declarat că a fost o glumă

Potrivit presei, asistentă medicală de la chirurgie a fost legată și ținută de cei patru bărbați întinsă pe o masă de operație timp de 15 minute. Trebuia să fie o glumă, potrivit celor patru bărbați, toți asistenți chirurgicali.

Cei patru au vârste cuprinse între 20 și 50.

Sub pretextul că au vrut să îi arate practic poziționarea pacienților pe masa de operație, cei patru au adus-o pe colegă în sala de operație.

„Poziționarea înainte de operații este dificilă și complexă și e făcută întotdeauna de o echipă instruită”, potrivit directorului de îngrijire, Stephan Palaver. „Iar procedura este întotdeauna coordonată de manageri și se face întotdeauna fără repetiții”.

Asistenta medicală care a fost legată de masă nu este încă în stare să lucreze și este acum tratată de un medic, în spital.

„În sectorul de îngrijire, peste 80 la sută sunt femei, așa că trebuie să asigurăm o muncă sigură și netulburată. De aceea, comportamentul bărbaților este inacceptabil”, a mai adăugat Stephan Palaver.

Femeia a manifestat curaj și și-a raportat colegii. Acum, poliția investighează cazul sub acuzația de privare de libertate. După finalizarea anchetei, rezultatele vor fi transmise parchetului.

 

Recent Posts

Patru zodii norocoase pe final de Mai. Fac bani din orice

În ultima lună a primăverii este bine să ai grijă de treburile familiale, însă la…

20 de minute ago

Locul unic din România unde se spune că apa sărată ar vindeca toate afecțiunile. Apele au calități care echivalează cu sarea din Himalaya!

Indiferent că vorbim de munți sau de litoral, România se poate lăuda cu destinații feerice…

50 de minute ago

Lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical

Medicul de familie are posibilitatea să ofere un certificat de concediu medical pentru 7 zile…

o oră ago

Cine a fost prima femeie mason și cum a reușit să spulbere codul secret al lojii masculine

Lojile masonice sunt învăluite într-o aură de hermetism și mister care stârnește curiozitatea multora și…

2 ore ago

Cum a aflat Mihai Albu ca suferă de cancer: Făcusem analize periodice şi una si a ieşit deformată cu valoare mare

Afecțiunea gravă a renumitului designer a fost depistată în luna februarie, atunci când a mers…

2 ore ago

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

3 ore ago

Citeste si: