marți, mai 30, 2023

Asistentă TORTURATĂ de colegi. La sfârșitul lunii februarie, patru asistenți medicali din spitalul Hall ar fi fixat sub pretext o asistentă pe o masă de operație și nu au eliberat-o preț de 15 minute. Femeia ar fi fost torturată de cei patru bărbați timp de aproximativ 15 minute. Poliția investighează, printre altele, privarea de libertate.

Potrivit presei locale din Austria, incidentul s-a întâmplat în spitalul de stat din Hall pe 28 februarie. Directorul de asistență medicală, Stephan Palaver, vorbește despre o conduită greșită masivă a patru angajați față de un alt angajat. Două zile mai târziu, conducerea a fost informată despre incident, iar în două ore s-a decis conciediere celor patru asistenți medicali implicați în scandal.

Te-ar mai interesa: Remedii pentru funcția hepatică. Terapeut: ”Mămăli...

Cei patru asistenți medicali au declarat că a fost o glumă

Potrivit presei, asistentă medicală de la chirurgie a fost legată și ținută de cei patru bărbați întinsă pe o masă de operație timp de 15 minute. Trebuia să fie o glumă, potrivit celor patru bărbați, toți asistenți chirurgicali.

Cei patru au vârste cuprinse între 20 și 50.

Sub pretextul că au vrut să îi arate practic poziționarea pacienților pe masa de operație, cei patru au adus-o pe colegă în sala de operație.

„Poziționarea înainte de operații este dificilă și complexă și e făcută întotdeauna de o echipă instruită”, potrivit directorului de îngrijire, Stephan Palaver. „Iar procedura este întotdeauna coordonată de manageri și se face întotdeauna fără repetiții”.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Asistenta medicală care a fost legată de masă nu este încă în stare să lucreze și este acum tratată de un medic, în spital.

„În sectorul de îngrijire, peste 80 la sută sunt femei, așa că trebuie să asigurăm o muncă sigură și netulburată. De aceea, comportamentul bărbaților este inacceptabil”, a mai adăugat Stephan Palaver.

Femeia a manifestat curaj și și-a raportat colegii. Acum, poliția investighează cazul sub acuzația de privare de libertate. După finalizarea anchetei, rezultatele vor fi transmise parchetului.

Te-ar mai interesa: Ce cauzează umflarea picioarelor și a gleznelor? P...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private