Categories: Ştiri sănătate

Un pastor spune că a murit și a ajuns în iad. Demonii l-au torturat punându-l să asculte „Umbrella”, melodia Rihannei. Ce i-a transmis Dumnezeu

Declarații ieșite din comun ale unui pastor din Michigan, care susține că a călătorit prin iad, după ce a murit „temporar”. Pastorul Gerald Johnson este originar din statul Michigan, Statele Unite, unde și-a petrecut și anii formativi.

Gerald Johnson a murit în 2016 după ce a suferit un atac de cord și a ajuns în iad. Iar ceea ce a văzut și a auzit a fost îngrozitor.

Un pastor spune că a murit și a ajuns în iad. Demonii l-au torturat punându-l să asculte „Umbrella”, melodia Rihannei

Johnson și-a împărtășit experiența printr-un videoclip TikTok, care a ajuns între timp viral. Spune că, în loc să se îndrepte direct spre Rai, așa cum era de așteptat, a mers pe altă cale, în gropile iadului.

„Am crezut că am făcut atât de bine în timpul vieții mele și că am ajutat atât de mulți oameni, dar chiar și așa, am coborât în iad”, spune el. Acolo ar fi văzut priveliști înspăimântătoare și a ascultat muzică parcă concepută pentru a provoca traume, a explicat preotul.

Preotul a văzut demoni înrobind oameni și un bărbat „mergând în patru picioare ca un câine și s-a ars din cap până în picioare. Ochii îi erau bombați și mai rău decât atât: purta lanțuri la gât. Era ca un câine de iad”.

Mai mult, bărbatul susține că Iadul a fost mult mai rău decât și-ar fi putut imagina vreodată. „Am intrat chiar în centrul Pământului”, spune Johnson, care a continuat: „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris. Îmi trezesc atâtea sentimente dificile când vorbesc despre asta. Am fost acolo și nu i-aș dori asta cel mai rău inamic al meu. Nu-mi pasă ce mi-a făcut. Nimeni merită asta.”

Preotul care a mers în iad le-a povestit internauților că demonii ascultau Rihanna. De exemplu, într-o zonă a iadului se cântă muzică, iar melodiile puse de demoni sunt surprinzătoare. Nici mai mult, nici mai puțin, preotul mărturisește că a auzit melodiie precum „Umbrella” a lui Rihanna și „Don’t Worry Be Happy” de Bobby McFerrin. El a spus că melodiile erau cântate de un grup de demoni care folosesc cuvintele pentru tortură.

„Fiecare cuvânt din fiecare cântec a fost făcut pentru a te tortura pentru faptul că nu te-ai închinat lui Dumnezeu în timp ce ai fost pe Pământ”.

Gerald Johnson susține că Dumnezeu i-a vorbit

În încheiere, Gerald Johnson precizează şi modul în care a ajuns înapoi pe Pământ. Acesta spune că a vorbit cu Dumnezeu care i-a spus că bărbatul s-a concentrat prostește să-i pedepsească pe oamenii care i-au făcut răui

„Eram supărat pe Dumnezeu pentru că am făcut atât de bine în viața mea și am ajuns în Iad. M-am ridicat din Iad și m-am întors pe Pământ – și Dumnezeu mi-a vorbit: Ai fost supărat în secret pe oamenii care ți-au făcut rău, ai sperat că-i voi pedepsi. Dar, aceștia nu sunt poporul tău, sunt poporul meu.

Eu vreau doar să te concentrezi pe sarcina pe care ți-o dau.” a conchis preotul care susține că a fost în iad, conform Jerusalem Post.

În Austin, Texas, Johnson este pastorul principal al Faith Culture Church. În plus, el este regizorul filmului The Blanket.

Predicatorul este, de asemenea, renumit pentru felul în care le transmite celorlalți cunoștințele sale și încrederea în Isus. Johnson este căsătorit de 25 de ani și are trei copii.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra