Sari la conținut

Rihann, mărturisire tulburătoare după ce a devenit mamă. A rămas gravidă din greșeală

Mii de like-uri în doar câteva ore de la postare. Prima imagine cu fiul Rihannei și a lui A$AP Rocky a făcut furori în rândul admiratorilor. Artista a făcut cunoștiință lumii întregi cu bebelușul lor.

Rihann, mărturisire tulburătoare după ce a devenit mamă. A rămas gravidă din greșeală

Rihanna și Rocky au fost rezervați cu privire la relația lor, deși zvonurile au început să apară încă din 2013, când rapperul a deschis turneul Diamonds World Tour al Rihannei. Ea a dezvăluit că se întâlnea cu Hassan Jameel în 2019, dar ulterior a participat la Met Gala din 2021 cu Rocky.

Rapperul s-a referit la ea ca fiind „aleasa” într-un interviu pentru GQ vara trecută, exprimând cum viața lui este „mult mai bună” fiind într-o relație.

„Atât de bine este când o ai pe aleasă lângă tine”, a adăugat el. „Ea echivalează cu probabil un milion de alte persoane. Cred că atunci când știi, știi. Ea este aleasa.”

Rocky a  spus atunci că ar fi „absolut” deschis să aibă copii „dacă asta este în destinul meu”.

El a adăugat: „Cred că aș fi un tată incredibil, remarcabil, în general uimitor. Aș avea un copil foarte zburdalnic. Foarte.”

Apoi Rihanna a dezvăluit în martie 2020 că vrea să aibă trei sau patru copii în următorii 10 ani: „Vreau să trăiesc diferit”, a declarat ea pentru British Vogue despre cum își vede viitorul. „Voi avea copii – trei sau patru”.

Dorința celor doi a venit un an mai târziu. Celebra artistă a rămas însărcinată. În povestea sa de copertă Vogue, Rihanna a dezvăluit că aventura lor de a deveni părinți nu a fost ceva planificat, dar nici nu s-au opus ideii.

„A fost pur și simplu acolo, la test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început”, declară vedeta.

În ianuarie, cuplul a pozat pentru fotografi mergând de mână în New York City, într-un weekend în care temperaturile erau sub zero grade, dar Rihanna purta o haină lungă roz descheiată pentru a-și arăta minunea din pântec.

Anunțul de sarcină a fost doar începutul furtunii de modă de maternitate cu care Rihanna și-a inundat ulterior fanii, ea participând la numeroase prezentări de modă și arătându-și punându-și în evidență burtica într-un stil legendar.

Sursă foto: Instagram

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel