Categories: Stil de viaţă

Un preot din Vaslui, prins în fapt! Sătenii au descoperit că avea o amantă de ani întregi după ce bărbatul femeii a plătit un detectiv privat

Un preot din Vaslui și-a pierdut dreptul de a mai sluji după ce comunitatea din care făcea parte a descoperit că avea o amantă. Fapta s-a aflat după ce soțul femeii cu care trăia în afara căsătoriei a strâns nenumărate dovezi pentru a confirma infidelitatea.

Neculai Alexa, preotul din parohia vasluiană Ivești, în vârstă de 62 de ani, a primit și o plângere din partea soțului femeii, acuzându-l pe paroh că „l-a împins către divorț”, dezvăluie jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Un preot din Vaslui, prins în fapt! Avea o amantă în sat

Acesta avea în sat o amantă, Elena de Ivești, de 52 de ani, cu care avea relații intime de ani de zile, după cum s-a constatat. Bărbatul femeii era plecat la muncă în străinătate și, prin vocile sătenilor, a aflat că există posibilitatea să fie înșelat de soție întocmai cu „omul lui Dumnezeu”,  preotul Neculai Alexa.

Soțul a plătit un detectiv particular care i-a furnizat dovezi clare ale infidelității soției sale. Cei doi amanți au fost surprinși în ipostaze indecente, iar materialul strâns a ajuns la Episcopul Ignatie al Hușilor, care a gestionat plângerea depusă de soțul femeii.

Preasfințitul Ignatie a luat prompt și cu fermitate atitudine în cazul preotului Neculai Alexe, căruia i-a impus să se pensioneze urgent și i-a interzis să mai slujească, impunând un concediu până la pensionare.

Preotul, în ciuda cerințelor, nu a părăsit funcția de paroh și a continuat să slujească. Cu atât mai mult, înainte de plecare a pornit repede prin sat, pe la toate cele 600 de gospodării, de la care a colectat câte 80 de lei, drept taxă anuală pentru Biserică.

Oamenii au dat banii, crezând că vor ajunge la biserică, însă, așa cum spun și consilierii parohiali, suma mare strânsă de preotul Neculai Alexa ar fi de negăsit. Sătenii au primit, se pare, chiar și chitanța doveditoare din partea preotului.

 

Recent Posts

Documentul care dovedește câți bani iei în plus la pensie după recalculare

Documentul care dovedește câți bani iei în plus la pensie. Casa Națională de Pensii a…

3 ore ago

Alertă meteo. Un fenomen nemaîntâlnit și extrem de periculos cuprinde toată Europa

Alertă meteo. Meteorologii avertizează că Europa s-ar putea confunta cu cea mai călduroasă vară de…

4 ore ago

Până la ce vârstă poți face împrumut la bancă pentru locuință și care sunt condițiile

Până la ce vârstă poți face împrumut la bancă pentru locuință. Atunci când vine vorba…

4 ore ago

Stațiunea din România cu ape clorurate și sodice recunoscute pentru ameliorarea simptomelor menopauzei și tratarea bolilor neurologice

Stațiunea din România cu ape clorurate și sodice. Stațiunea Sovata se remarcă prin lacurile sale…

5 ore ago

Cele cinci zodii care s-au născut norocoase. Obțin ușor tot ce își doresc

Zodii norocoase. Conform astrologilor, există cinci zodii care par să fie binecuvântate cu o capacitate…

5 ore ago

Cum scăpam de celulită și grăsime? Metode eficiente explicate de Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates

Cum scăpăm de celulită și grăsime este dilema principală cu care se confruntă cele mai…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Boli cardiovasculare