marți, iunie 28, 2022

Ana Maria Prodan a răbufnit când a văzut ședința foto a lui Laurențiu Reghecampf împreună cu amanta Corina Caciuc. Impresara a scris pe instagram un mesaj lung în care îi poreclea pe cei doi gură de aur și limbă de aur. 

Reghe limbă de aur face promisiuni și declarații amantei gură de aur. Ce romantic, ce decor de vis, ce fericire, vai de vai. Îl ia la mână pe limbă de aur, gura de aur dacă facem comentarii.
Câtă originalitate să copiezi ședința foto pe care soția limbuței de aur a făcut-o top acum 2 ani. Trebuie să-i învățam să se îmbrace, să-i învățam cum se stă cu mâinile la poze că se tot întreabă pe video amândoi ce să facă cu mâinile. Grea viața de vedetă, mai ales când te striga lumea gură de aur și pe tătăița … scuze Reghe, limbă de aur. Ne facem timp și le organizăm o ședință foto în decor adevărat, de vis (urât), îi învățăm să stea natural în fața camerei, că ne pomenim că iese dragostea prin pori și ne inundă și facem și retuș la bărbiță guriței de aur, dăm cu multă acuarela pe piele să obținem o singură culoare a pielii, căci petele sunt, și la propriu, și la figurat, aducem make up profesional, haine adevărate de divă de aur, luate pe măsuri, nu așa ca pe gard.
Limba de aur trebuie să facă curat în conturi și în buzunare, să scoată ce mai are că altfel e furtună, căci gurița de aur mușca limbuța de aur imediat și dă sângele pe nas!
Glumim și noi de Sărbători cu voi, fără supărare. Căci dacă e cu supărare și nu avem simțul umorului nu ne interesează si poate ședința foto o sa iasă …dar copia rămâne toată existența doar o simplă copie și ședința foto ….
Poate dacă am ceva timp liber aranjată de fetele mele fabuloase si coordonată de băiatul meu de vis …o să semene, dar niciodată nu o sa răsară
PS: Poate le aducem aminte lui limbă de aur și gură de aur (căci ne au interzis să le pronunțăm numele) că în fața unui copil trebuie să ai decență ca parinte (tată limbă de aur) și gură de aur trebuie să înțeleagă ca aurul dacă este de 9 k nu este considerat bijuterie. Pamflet

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private