Sari la conținut

Un preot din Vaslui, prins în fapt! Sătenii au descoperit că avea o amantă de ani întregi după ce bărbatul femeii a plătit un detectiv privat

Sursa: Vremea Nouă

Un preot din Vaslui și-a pierdut dreptul de a mai sluji după ce comunitatea din care făcea parte a descoperit că avea o amantă. Fapta s-a aflat după ce soțul femeii cu care trăia în afara căsătoriei a strâns nenumărate dovezi pentru a confirma infidelitatea.

Neculai Alexa, preotul din parohia vasluiană Ivești, în vârstă de 62 de ani, a primit și o plângere din partea soțului femeii, acuzându-l pe paroh că „l-a împins către divorț”, dezvăluie jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Un preot din Vaslui, prins în fapt! Avea o amantă în sat

Acesta avea în sat o amantă, Elena de Ivești, de 52 de ani, cu care avea relații intime de ani de zile, după cum s-a constatat. Bărbatul femeii era plecat la muncă în străinătate și, prin vocile sătenilor, a aflat că există posibilitatea să fie înșelat de soție întocmai cu „omul lui Dumnezeu”,  preotul Neculai Alexa.

Soțul a plătit un detectiv particular care i-a furnizat dovezi clare ale infidelității soției sale. Cei doi amanți au fost surprinși în ipostaze indecente, iar materialul strâns a ajuns la Episcopul Ignatie al Hușilor, care a gestionat plângerea depusă de soțul femeii.

Preasfințitul Ignatie a luat prompt și cu fermitate atitudine în cazul preotului Neculai Alexe, căruia i-a impus să se pensioneze urgent și i-a interzis să mai slujească, impunând un concediu până la pensionare.

Preotul, în ciuda cerințelor, nu a părăsit funcția de paroh și a continuat să slujească. Cu atât mai mult, înainte de plecare a pornit repede prin sat, pe la toate cele 600 de gospodării, de la care a colectat câte 80 de lei, drept taxă anuală pentru Biserică.

Oamenii au dat banii, crezând că vor ajunge la biserică, însă, așa cum spun și consilierii parohiali, suma mare strânsă de preotul Neculai Alexa ar fi de negăsit. Sătenii au primit, se pare, chiar și chitanța doveditoare din partea preotului.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel