O cercetare a specialiștilor chinezi de la Centrul de Prevenire și Control al Bolilor din provincia Jiangsu arată că usturoiul consumat timp îndelungat previne cancerul, dar și alte boli cronice.
Cercetătorii consideră că beneficiile aduse de usturoi se datorează unei substanțe numite alicină, care are proprietăți puternic antimicrobiene. Alicina nu numai că reduce inflamațiile, dar previne și distrugerea celulelor de către radicalii liberi. Un număr de 1.424 de persoane bolnave de cancer și 4.500 de adulți sănătoși au participat la acest studiu, care s-a desfășurat între 2003 și 2010. Rezultatele au arătat că usturoiul încorporat în alimentație reduce cu 44% riscul de a face cancer la nefumători și cu 30% la persoanele care fumează. Studiul a fost publicat în revista „Cancer Prevention Research”.
Adolescenții care vapează ar putea fi expuși la metale toxice. Aromele dulci prezintă riscuri suplimentare!…
Horoscop 2 mai 2024: Schimbări. Nativii horoscopului au parte de schimbări radicale în viața lor în…
Avertizare ANM: Ploile și vijeliile se extind înainte de Paște! Care sunt zonele cele mai…
Cel mai bun fruct pentru digestie. Digestia este procesul prin care alimentele sunt descompuse chimic…
Pe 5 mai, creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele 2024. Toată lumea știe că Paștele nu este…
Comisia Europeană: Anchetă deschisă de Comisia Europeana împotriva reţelelor sociale Facebook şi Instagram, ale grupului…