Categories: Ştiri sănătate

Vindecare spirituală: Metoda lui Bruno Groening, cel mai mare vindecător al lumii

Bruno Groening, care a trăit între 1906 și 1959, este considerat unul dintre cei mai mari vindecători ai lumii. Groening s-a născut la Danzig /Oliva (acum Gdansk – Polonia), în 31 martie 1906, fiind al patrulea copil din şapte și a manifestat o influenţă vindecătoare asupra oamenilor, încă din fragedă pruncie.

Cine este Bruno Groening

Datorită primului Război mondial, a urmat doar primele 5 clase ale şcolii generale. A învăţat meseria de dulgher, și a lucrat în diferite meserii : dulgher, muncitor în fabrică şi în port, poştaş de telegrame şi electrician.

În al doilea Război mondial a fost înrolat în armata germană, și a ajuns prizonier la ruși. S-a refugiat după război în Germania de vest.

În 1949 a devenit cunoscut în mod brusc, datorită „vindecării miraculoase” a unui băiat din orășelul german Herford. Ulterior, vindecările pe care le-a făcut la Traberhof, în apropiere de München, l-au făcut cunoscut pe plan mondial.

În presă și la radio ştirile relatau întâmplările legate de „doctorul minune”, și au ţinut luni la rând oamenii în tensiune. A fost turnat un film de cinematograf, au fost convocate comisii de cercetări ştinţifice, şi oficialităţile s-au preocupat până la cele mai înalte grade de cazul Bruno Groening. Ministrul social al Nordrhein-Westfaliei a cerut ca Bruno Groening să fie urmărit datorită încălcării legii cu privire la tămăduitorii naturişti, iar primul ministru al Bavariei dimpotrivă a declarat, că o astfel de „apariţie excepţională” nu trebuie lăsată să fie interzisă de paragrafe.

Societatea medicală și cea religioasă au a reacționat dur: medici renumiţi, funcţionari ai bisericilor, jurişti, au făcut totul pentru a-i stopa și interzice activitatea de vindecare. În acest sens, au fost formulate interdicţii de vindecare, și i-au fost înaintate procese.

Încercările de a face ca activitatea sa să se desfășoare loc în condiţii reglementate legal au fost lipsite de succes.

Unul dintre cei mai mari vindecători ai omenirii a primit interdicţie de a mai vindeca oameni ! Când Bruno Groening a murit, în ianuarie 1959, la Paris, ultimul proces împotriva sa era în curs. Procesul a fost sistat, nu a fost niciodată dată o sentinţă. A decedat în 26 ianuarie 1959 și astfel, foarte multe dintre întrebări esențiale au rămas fără răspuns.

Ce este „einstellen”, metoda de vindecare spirituală

Civilizațiile antice ale umanității au vorbit despre existența unei puteri superioare care poate ajuta și vindeca. Bruno Groening s-a referit la această putere ca „Heilstrom” (sau „flux de vindecare” în engleză) și a primit-o în cantități mari, pe care le-a putut transmite celor care aveau nevoie de ajutor.

El ne-a învățat, de asemenea, cum putem absorbi această putere naturală de vindecare pentru noi înșine printr-o practică numită „einstellen”. Pentru mulți care absorb constant această energie divină, vindecările chiar și ale bolilor incurabile au loc astăzi, așa cum au făcut-o în timpul vieții sale.

Începând de la mijlocul anilor 1980, mulți medici au început să se intereseze de numeroasele cazuri de vindecări care aveau loc ca urmare a învățăturilor lui Bruno Groening, astfel încât Grupul Medical Științific, numit și MWF, a fost înființat pentru a verifica medical aceste rapoarte. MWF este alcătuit din mii de medici și membri ai altor profesii de îngrijire a sănătății din întreaga lume, care ajută la înregistrarea vindecărilor și la documentarea acestora conform unor criterii științifice specifice. Acești profesioniști medicali fac această activitate pe bază de voluntariat.

Bruno Groening: Toți oamenii merită să fie ajutați. Cum se realizează practica cuplării

Bruno Groening considera că toți oamenii merită să fie ajutați și, în acest sens, a explicat cum poate fiecare om să se încarce energetic. Credinţa în bine, este, la fel ca şi dorinţa de a deveni sănătos, o condiţie esenţială. Omul este înconjurat de undele de vindecare, pe care el nu are altceva de făcut decât să le înregistreze. Pentru conectare și încărcare cu această energia, Gröning a făcut cunoscută o tehnică numită de el “einstellen” (germană pentru “tuning”, “cuplare”).

Practica cuplării constă în :

  • a sta în poziție verticală, chiar și în șezut pe un scaun,
  • cu brațele și picioarele neîncrucișate,
  • palmele orientate în sus,
  • spatele să fie drept și să nu ai nici un fel de spătar (reazăm), dacă este posibil,
  • focusarea atenției pe intenția de a primi Heilstrom, curentul energetic natural vindecător,
  • păstrarea în minte (în atenție) a credinței ferme că energizarea se efectuează și vindecarea este posibilă,
  • concentrarea asupra corpului, asupra senzațiilor și trăirilor emoționale care sunt declanșate de energia care îți străbate ființa.

IMPORTANT!!! Efectele au loc pe calea energetică, în mod natural, şi de aceea nu sunt dependente de prezența fizică  a lui Bruno Groening, sau a altcuiva, ci doar favorizate de indicațiile date de el!  Tu accesezi energia, o energie naturală, în mod firesc, natural.

Lămuriri suplimentare:

  1. Braţele şi picioarele nu trebuie să fie încrucişate (unite, nu trebuie să se atingă stângul cu dreptul), ci depărtate, pentru a nu întrerupe (scurtcircuita) curgerea curentului de vindecare prin organism. Dacă mîinile sau picioarele se ating, este ca și cum în locul de cuplare s-ar închide un circuit.
  2. Gândul la boală şi griji împiedică curgerea armonioasă a energiei, deoarece aceste gânduri produc tensiune și încordare musculară, care blochează curgerea energiei. Gândurile îndreptate spre ceva frumos, plăcut, relaxant, ajută curgerii libere și armonioase a energiei prin corp.

De aceea RELAXAREA este o condiție de bază a echilibrării, armonizării, vindecării și păstrării stării de sănătate.

Când curentul de energie  natural curge liber și nestăvilit prin corp, întâlnește organele afectate de boală (blocaje energetice, deficit energetic), şi începe să-şi exercite acolo acţiunea sa benefică, deblocantă, vindecătoare.

În timpul acestui proces pot să apară dureri, care sunt un semn al desfășurării procesului de purificare și vindecare.  Se elimină toxine acumulate, se regenerează celule și țesuturi afectate, crește debitul sanguin, etc. În unele cazuri foarte favorabile, procesul de vindecare se poate desfășura şi spontan. Condițiile favorabile sunt reprezentate de natura pozitivă a atitudinii și gândurilor, lipsa de preocupare și grijă față de boală, optimismul și încrederea privind procesul de vindecare, credința puternică în ideea că nu există boală incurabilă, direcționarea mentală a energiei, relaxare profundă, poziție corectă corporală, etc.

Pentru păstrarea stării de sănătate, este recomandat să se efectueze zilnic exercițiul de cuplare energetică. Sănătatea psiho-fizică reprezintă fundamentul unei vieți echilibrate și armonioase.

Recent Posts

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

23 de minute ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

54 de minute ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

o oră ago

Anunț pentru consumatorii de cafea! Uite ce se întâmplă dacă bei una sau două căni de cafea pe zi

Cofeina este revigorantă și stimulantă pentru sistemul nervos central. Este unul dintre cele mai consumate…

2 ore ago

Medic, despre vitaminele în exces: Consecințele duc la CANCER

Vitaminele care susțin sistemul nervos, necesare? Stres, infecții respiratorii, gripă sau  întărirea sistemului nervos. De…

2 ore ago

Rinită alergică

Rinită alergică. Care sunt pericolele și cum să faceți față unui nas înfundat sau care…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra