Categories: Ştiri sănătate

Vladimir Putin este pe moarte! Raport clasificat al SUA, dezvăluiri șoc: „A primit un tratament pentru cancer în aprilie și sfârșitul este aproape”

Vladimir Putin este pe moarte! Raport clasificat al SUA, dezvăluiri șoc: „A primit un tratament pentru cancer în aprilie și sfârșitul este aproape”.

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, a fost supus unui tratament pentru cancer în aprilie, potrivit unui raport clasificat al SUA. Oficialii de rang înalt au spus că persoanele din interiorul Kremlinului „simt că sfârșitul este aproape” pentru președintele rus.

De foarte mult timp s-a zvonit că Putin s-a luptat cu probleme de sănătate precum cancerul și boala Parkinson.

Vladimir Putin este pe moarte! Raport clasificat al SUA, dezvăluiri șoc: „A primit un tratament pentru cancer în aprilie și sfârșitul este aproape”

Cei trei șefi de spionaj, care sunt de la Directorul de Informații Naționale, Forțele Aeriene ale SUA și Agenția de Informații pentru Apărare, susțin că cel mai recent raport de informații despre starea de sănătate a lui Putin arată că există îngrijorări cu privire la paranoia lui Putin de a păstra puterea.

Oficialii serviciilor de informații au spus că deteriorarea sănătății lui Putin va face perspectivele unui război nuclear mai puțin probabile – dar moartea lui va „provoca haos”. Un ofițer superior de informații a declarat pentru Newsweek, preluat de The Mirror.

„Puterea lui Putin este puternică, dar nu mai este absolută. Lupta pentru putere în interiorul Kremlinului nu a fost niciodată mai intensă în timpul domniei sale, toată lumea simțind că sfârșitul este aproape”.

În timp ce un lider înalt al Forțelor Aeriene a adăugat: „Putin este bolnav? Absolut. Dar nu ar trebui să lăsăm așteptarea morții sale să conducă la acțiuni proactive din partea noastră. Un vid de putere după Putin ar putea fi foarte periculos pentru întreaga lume”.

Surse MI6 au susținut că Putin ar putea fi deja mort

Kremlinul nu a comentat despre presupusa operație de cancer, dar insistă că Putin este sănătos. Weekendul trecut, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a respins zvonurile despre starea de sănătate a lui Putin într-un interviu la televiziunea franceză.

Unele rapoarte susțin că Putin are și Parkinson sau demență în stadiu incipient. În ultimele săptămâni, arăta din ce în ce mai fragil și umflat la față.

Imaginile cu el stând pe un scaun cu o pătură peste genunchi în timpul paradei de Ziua Victoriei de la începutul acestei luni au fost departe de personajul invincibil de bărbat dur pe care îi place să o înfățișeze.

Între timp, eșecul lui Putin de a participa la angajamentele cheie și dispariția sa în timpul unei emisiuni TV de stat au adăugat și mai mult combustibil incendiului.

Surse MI6 au susținut că Putin ar putea fi deja mort pe fondul speculațiilor despre sănătatea liderului rus.

Daily Star relatează că un dublu corporal ar fi fost folosit pentru aparițiile recente, deoarece prietenii Kremlinului ar fi dornici să-și ascundă moartea în încercarea de a se agăța de putere.

Au existat zvonuri că starea de sănătate a președintelui rus s-a deteriorat în ultimele luni, fața lui părând umflată, lăsând loc la speculații că ar putea avea cancer de sânge.

Șefii MI6 susțin că președintele rus a fost grav bolnav recent, dar că moartea lui ar fi probabil acoperită.

Recent Posts

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

21 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

51 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

o oră ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică