marți, iunie 28, 2022

Vladimir Putin este pe moarte! Raport clasificat al SUA, dezvăluiri șoc: „A primit un tratament pentru cancer în aprilie și sfârșitul este aproape”.

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, a fost supus unui tratament pentru cancer în aprilie, potrivit unui raport clasificat al SUA. Oficialii de rang înalt au spus că persoanele din interiorul Kremlinului „simt că sfârșitul este aproape” pentru președintele rus.

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

De foarte mult timp s-a zvonit că Putin s-a luptat cu probleme de sănătate precum cancerul și boala Parkinson.

Russia-Ukraine war: Photo sparks rumours of Russian President Vladimir Putin's replacement - NZ Herald

Vladimir Putin este pe moarte! Raport clasificat al SUA, dezvăluiri șoc: „A primit un tratament pentru cancer în aprilie și sfârșitul este aproape”

Cei trei șefi de spionaj, care sunt de la Directorul de Informații Naționale, Forțele Aeriene ale SUA și Agenția de Informații pentru Apărare, susțin că cel mai recent raport de informații despre starea de sănătate a lui Putin arată că există îngrijorări cu privire la paranoia lui Putin de a păstra puterea.

Oficialii serviciilor de informații au spus că deteriorarea sănătății lui Putin va face perspectivele unui război nuclear mai puțin probabile – dar moartea lui va „provoca haos”. Un ofițer superior de informații a declarat pentru Newsweek, preluat de The Mirror.

Te-ar mai interesa: Horoscop Iulie. Cât de norocoși sunt nativii acest...

„Puterea lui Putin este puternică, dar nu mai este absolută. Lupta pentru putere în interiorul Kremlinului nu a fost niciodată mai intensă în timpul domniei sale, toată lumea simțind că sfârșitul este aproape”.

În timp ce un lider înalt al Forțelor Aeriene a adăugat: „Putin este bolnav? Absolut. Dar nu ar trebui să lăsăm așteptarea morții sale să conducă la acțiuni proactive din partea noastră. Un vid de putere după Putin ar putea fi foarte periculos pentru întreaga lume”.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Surse MI6 au susținut că Putin ar putea fi deja mort

Kremlinul nu a comentat despre presupusa operație de cancer, dar insistă că Putin este sănătos. Weekendul trecut, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a respins zvonurile despre starea de sănătate a lui Putin într-un interviu la televiziunea franceză.

Unele rapoarte susțin că Putin are și Parkinson sau demență în stadiu incipient. În ultimele săptămâni, arăta din ce în ce mai fragil și umflat la față.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Imaginile cu el stând pe un scaun cu o pătură peste genunchi în timpul paradei de Ziua Victoriei de la începutul acestei luni au fost departe de personajul invincibil de bărbat dur pe care îi place să o înfățișeze.

Între timp, eșecul lui Putin de a participa la angajamentele cheie și dispariția sa în timpul unei emisiuni TV de stat au adăugat și mai mult combustibil incendiului.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Surse MI6 au susținut că Putin ar putea fi deja mort pe fondul speculațiilor despre sănătatea liderului rus.

Daily Star relatează că un dublu corporal ar fi fost folosit pentru aparițiile recente, deoarece prietenii Kremlinului ar fi dornici să-și ascundă moartea în încercarea de a se agăța de putere.

Au existat zvonuri că starea de sănătate a președintelui rus s-a deteriorat în ultimele luni, fața lui părând umflată, lăsând loc la speculații că ar putea avea cancer de sânge.

Șefii MI6 susțin că președintele rus a fost grav bolnav recent, dar că moartea lui ar fi probabil acoperită.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private