Categories: Ştiri sănătate

Vom mai găsi măști după ce purtarea lor va fi obligatorie? Distribuitorii de materiale de protecție au făcut anunțul

Din cuprinsul articolului

Vom mai găsi măști? Asociatia Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR): Suntem pregătiți să asigurăm necesarul de măști și materiale de protecție pentru populație după 15 mai. 

În contextul noilor măsuri de protecție obligatorii în spațiile publice închise comunicate de către autorități și a reluării activităților economice care presupun deplasări și reintrarea în colectivități, membrii Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR) sunt pregătiți să asigure necesarul de măști și materiale de protecție pentru a fi comercializate prin farmacii.

O preocupare permanentă de la începutul pandemiei COVID-19 rămâne identificarea unor parteneri, inclusiv din rândul companiilor românești care și-au dezvoltat capacități de producție în acest segment, care să poată furniza echipamente și produse, conforme cu standardele în vigoare.

Apreciem dialogul constant cu autoritățile din această perioadă cu scopul de a pune la dispoziția populației produse sanitare de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, la prețuri competitive. Având în vedere că acestea vor fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp, asigurarea accesului populației este o prioritate pentru membrii ADRFR.

Vom mai găsi măști

Totodată, depunem toate eforturile pentru ca angajații implicați în activitatea de distribuție și personalul din farmacii să beneficieze în continuare de măsuri sporite de protecție și siguranță. Facem apel către pacienții care vor efectua vizite în farmacii să respecte regulile de distanțare socială pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus.

În spirit de solidaritate și responsabilitate pentru îmbunătățirea stării de sănătate a românilor, vom continua să ajutăm prin campanii de susținere a asociațiilor de pacienți și a voluntarilor care lucrează în sprijinul comunităților și grupurilor vulnerabile, prin furnizarea unor materiale de protecție de care au mare nevoie.

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

6 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

6 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

7 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

7 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

8 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

8 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia