Categories: Stil de viaţă

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj de managerul Spitalului Colțea din Capitală: A cerut 800.000 de euro

Oana Zăvoranu și avocatul ei, Ionuț Silviu Călin, au intrat într-un scandal de proporții cu dr. Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București. Cei doi  l-ar fi acuzat pe medic că a condus defectuos clinica privată One Life, iar cei 800.000 de euro sunt o compensație.

Actrița acuzată de șantaj de un medic

Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București susține că ar fi fost șantajat de Oana Zăvoranu, aceasta solicitându-i 800.000 de euro pentru a nu-l acuza că i-ar fi administrat în mod defectuos clinica privată.

Șantaj prin intermediul unor presiuni psihologice

Managerul Spitalului Colțea din București, dr. Ioan Bogdan Furtună, a depus mărturie în calitate de parte vătămată în procesul îndreptat împotriva Oanei Zăvoranu.

În cursul anului 2021, cei doi suspecți ar fi încercat să oblige medicul să restituie suma pe care aceștia o plătiseră în avans, sub forma unui presupus împrumut fictiv. Motivul invocat ar fi fost presupusul management defectuos al clinicii de înfrumusețare a actriței.

Conform acuzațiilor, șantajul ar fi fost exercitat prin intermediul unor presiuni psihologice, incluzând mesaje pe platforma Facebook și amenințări formulate în cadrul interviurilor televizate.

În ședința de luni, 26 februarie, medicul a povestit magistraților cum au stat lucrurile în cazul de șantaj.

„Pe data de 08.04.2021 împreună cu Andrei Țârdrea am mers la Ionuț Silviu Călin, iar acesta din urmă mi-a spus că din înscrisurile pe care le-a studiat a reieșit că aș fi vinovat de evaziune fiscală și delapidare (n.r. – la firma One Life a Oanei Zăvoranu).

Nu a fost de acord să îmi prezinte înscrisurile, motivând deja are un contract semnat cu Oana Zăvoranu, care este confidențial. A fost o discuție, a spus că faptele sunt în legătură cu societatea One Life. Ionuț Silviu Călin a mai spus că ar trebui să încep o negociere cu doamna Zăvoranu, pentru că altfel aceasta mă va „da în presă” și va „face tam-tam””, a declarat Ioan Bogdan Furtună.

800.000 de euro pentru proasta gestiune a societății

Managerul Spitalului Colțea a povestit apoi că Horia Bădescu a venit la el la birou și i-a spus că Oana Zăvoranu îi solicita 800.000 de euro pentru proasta gestiune a societății One Life. De față era și Andrei Țârdea.

Sursa foto: arhivă Doctorul Zilei

Managerul Spitalului Colțea le-a mai spus judecătorilor că s-a discutat despre suma de 8000.000 de euro drept despăgubiri, dar s-a ajuns în cele din urmă la o negociere pentru că voia să vadă cât de departe putea merge Oana Zăvoranu.

„Două-trei zile a fost o continuă negociere. Ionuț Silviu Călin a spus ca Oana e o fata bună și îmi face o reducere. Am ajuns la 300.000 euro, apoi la 200.000 euro plătită în rate. A spus că dacă dau banii este o garanție că Oana Zăvoranu nu va ieși în presă și nu va face tămbălău.

Când am fost oarecum de acord cu 200.000 euro, domnul Călin l-a trimis pe fratele său cu un contract la sediul firmei mele în care se menționa că pe perioada achitării ratelor respective, adică 2 ani, Oana Zăvoranu nu va ieși în presă. Temerea mea era că la după ce se termină perioada din contract o luam de la capăt”, a declarat Ioan Bogdan Furtună.

Potrivit informațiilor furnizate de acesta, prima întâlnire trebuia să aibă loc la un notar în zona Pieței Domenii.

Când l-a întrebat pe Silviu Călin dacă notarul nu va solicita anumite documente, acesta l-a asigurat că nu este cazul să se preocupe, deoarece notarul este un prieten al său.

„În a treia zi a început Oana Zăvoranu cu postări pe Facebook care mergeau din ce în ce mai aproape de dezvăluirea numelui meu.

În postare a folosit inițialele numelui meu. Atunci l-am sunat iar pe Ionuț Silviu Călin și i-am relatat despre postări, iar el mi-a spus că va lua legătura cu Oana Zăvoranu și va reveni cu un telefon”, a mai spus medicul, potrivit ziare.com.

Recent Posts

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cum reușesc să aibă memoria ca la 50

„Super-seniorii” care au trecut de 80 de ani. Cercetătorii germani încă mai caută să descopere…

16 minute ago

Caz halucinant în Capitală! O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen

O femeie a murit din cauza unei comprese pe care medicul a uitat-o în abdomen.…

46 de minute ago

„Alimentul zeilor” cu mult calciu și magneziu care protejează intestinele și dublează performanța fizică

În încercarea de a obține rezultate pe cântar, mulți oameni se îndepărtează de dulciuri și…

o oră ago

Câte puncte vei primi pentru fiecare an de cotizare din anul 2027

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a lansat în Monitorul Oficial patru documente: sunt modelele…

2 ore ago

Întâlnirea misterioasă de la Vatican pentru semnarea „unui nou pact mondial” și „un nou cod uman”

Papa Francisc a convocat la Roma circa treizeci de laureați ai premiului Nobel, precum și…

2 ore ago

Patru zodii norocoase pe final de Mai. Fac bani din orice

În ultima lună a primăverii este bine să ai grijă de treburile familiale, însă la…

3 ore ago

Citeste si: