Sari la conținut

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj de managerul Spitalului Colțea din Capitală: A cerut 800.000 de euro 

Oana Zavoranu
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Oana Zăvoranu, acuzata de managerul Spitalului Colțea

Oana Zăvoranu și avocatul ei, Ionuț Silviu Călin, au intrat într-un scandal de proporții cu dr. Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București. Cei doi  l-ar fi acuzat pe medic că a condus defectuos clinica privată One Life, iar cei 800.000 de euro sunt o compensație.

Actrița acuzată de șantaj de un medic

Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București susține că ar fi fost șantajat de Oana Zăvoranu, aceasta solicitându-i 800.000 de euro pentru a nu-l acuza că i-ar fi administrat în mod defectuos clinica privată.

Șantaj prin intermediul unor presiuni psihologice

Managerul Spitalului Colțea din București, dr. Ioan Bogdan Furtună, a depus mărturie în calitate de parte vătămată în procesul îndreptat împotriva Oanei Zăvoranu.

În cursul anului 2021, cei doi suspecți ar fi încercat să oblige medicul să restituie suma pe care aceștia o plătiseră în avans, sub forma unui presupus împrumut fictiv. Motivul invocat ar fi fost presupusul management defectuos al clinicii de înfrumusețare a actriței.

Conform acuzațiilor, șantajul ar fi fost exercitat prin intermediul unor presiuni psihologice, incluzând mesaje pe platforma Facebook și amenințări formulate în cadrul interviurilor televizate.

În ședința de luni, 26 februarie, medicul a povestit magistraților cum au stat lucrurile în cazul de șantaj.

„Pe data de 08.04.2021 împreună cu Andrei Țârdrea am mers la Ionuț Silviu Călin, iar acesta din urmă mi-a spus că din înscrisurile pe care le-a studiat a reieșit că aș fi vinovat de evaziune fiscală și delapidare (n.r. – la firma One Life a Oanei Zăvoranu).

Nu a fost de acord să îmi prezinte înscrisurile, motivând deja are un contract semnat cu Oana Zăvoranu, care este confidențial. A fost o discuție, a spus că faptele sunt în legătură cu societatea One Life. Ionuț Silviu Călin a mai spus că ar trebui să încep o negociere cu doamna Zăvoranu, pentru că altfel aceasta mă va „da în presă” și va „face tam-tam””, a declarat Ioan Bogdan Furtună.

800.000 de euro pentru proasta gestiune a societății

Managerul Spitalului Colțea a povestit apoi că Horia Bădescu a venit la el la birou și i-a spus că Oana Zăvoranu îi solicita 800.000 de euro pentru proasta gestiune a societății One Life. De față era și Andrei Țârdea.

Oana Zavoranu
Sursa foto: arhivă Doctorul Zilei

Managerul Spitalului Colțea le-a mai spus judecătorilor că s-a discutat despre suma de 8000.000 de euro drept despăgubiri, dar s-a ajuns în cele din urmă la o negociere pentru că voia să vadă cât de departe putea merge Oana Zăvoranu.

„Două-trei zile a fost o continuă negociere. Ionuț Silviu Călin a spus ca Oana e o fata bună și îmi face o reducere. Am ajuns la 300.000 euro, apoi la 200.000 euro plătită în rate. A spus că dacă dau banii este o garanție că Oana Zăvoranu nu va ieși în presă și nu va face tămbălău.

Când am fost oarecum de acord cu 200.000 euro, domnul Călin l-a trimis pe fratele său cu un contract la sediul firmei mele în care se menționa că pe perioada achitării ratelor respective, adică 2 ani, Oana Zăvoranu nu va ieși în presă. Temerea mea era că la după ce se termină perioada din contract o luam de la capăt”, a declarat Ioan Bogdan Furtună.

Potrivit informațiilor furnizate de acesta, prima întâlnire trebuia să aibă loc la un notar în zona Pieței Domenii.

Când l-a întrebat pe Silviu Călin dacă notarul nu va solicita anumite documente, acesta l-a asigurat că nu este cazul să se preocupe, deoarece notarul este un prieten al său.

„În a treia zi a început Oana Zăvoranu cu postări pe Facebook care mergeau din ce în ce mai aproape de dezvăluirea numelui meu.

În postare a folosit inițialele numelui meu. Atunci l-am sunat iar pe Ionuț Silviu Călin și i-am relatat despre postări, iar el mi-a spus că va lua legătura cu Oana Zăvoranu și va reveni cu un telefon”, a mai spus medicul, potrivit ziare.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel