marți, mai 17, 2022

Un grup de oameni au dat semne de otrăvire după ce au împărțit o băutură la un restaurant din Bavaria. Cu un mort, poliția investighează acum un caz de omucidere.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit, iar alți câțiva s-au îmbolnăvit grav duminică seara, după ce se pare că au consumat băuturi contaminate la un restaurant din orașul bavarez Weiden, a declarat poliția.

Conform constatărilor inițiale, toți cei afectați au băut din aceeași sticlă pe care o comandaseră. Ulterior, au simțit simptome de otrăvire.

Te-ar mai interesa: Ce să faci ca să nu te mai balonezi deloc...

Până la sosirea poliției și a agenților de intervenție, mulți dintre clienții afectați se prăbușiseră la podea.

Opt persoane cu vârsta cuprinsă între 33 și 52 de ani au fost transportate de urgență la diferite spitale.

Bărbatul de 52 de ani din districtul Schwandorf a murit mai târziu în acea noapte.

Restul victimelor sunt în afara pericolului imediat și urmează tratament, a declarat poliția din Palatinatul Superior.

Omucidere neglijentă?

Nu a fost imediat clar ce a cauzat simptomele otrăvirii. Autoritățile au înființat o comisie specială pentru a analiza cazul.

Poliția nu a dezvăluit băutura pe care o consumaseră victimele, invocând o anchetă în curs, potrivit DW News.

Te-ar mai interesa: Ficatul gras poate evolua nedetectat ani de zile! ...

Anchetatorii suspectează un caz de omucidere din neglijență, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru postul public Bayerischer Rundfunk (BR).

Deși nu a existat încă niciun suspect și nicio presupunere de intenție, poliția investighează în toate direcțiile, a informat BR.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private