Sari la conținut

Medicamente & prospecte

Prospecte de medicamente pentru verificarea și înțelegerea utilizării medicamentelor și rețetelor prescrise de medic. Fiecare prospect cuprinde: Indicatii, Contraindicatii, Actiune terapeutica, Mod de administrare, Substanțe active, Interdicții

Prospectul vaccinului anti-covid dezvoltat de Moderna. Informații privind conținutul, administrarea sau contraindicațiile de folosire

Prospectul vaccinului anti-covid dezvoltat de Moderna. Informații privind conținutul, administrarea sau contraindicațiile de folosire. Prospectul vaccinului anti-covid dezvoltat de Moderna cu informații pentru utilizator este… Citește mai mult »Prospectul vaccinului anti-covid dezvoltat de Moderna. Informații privind conținutul, administrarea sau contraindicațiile de folosire

Epicogel suspensie orala, 125ml

Epicogel suspensie orala este indicat in tratamentul simptomatic al gastralgiei (durere de stomac de natura nervoasa) si flatulentei, insa este contraindicat bolnavilor cu insuficienta renala severa din cauza continutului de magneziu. In functie de dozele administrate pot aparea modificari ale tranzitului intestinal, precum constipatie sau diaree. In cazul femeilor insarcinate, acestea trebuie sa consulte specialistul in ceea ce priveste administrarea suspensiei orale Epicogel. Produsul poate fi cumparat din Farmaciile Catena la un pret pentru toate buzunarele!

Ekarzin 0.5mg/g crema, 15g

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa utilizati acest medicament.

– Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

–  Daca aveti orice intrebari suplimentare, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

–  Acest medicament a fost prescris pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa-l dati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca au aceleasi simptome cu ale dumneavoastra.

–   Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grav? sau daca observati orice reactie advers? nementionat? in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

 

Dulcolax 5 mg, 30 drajeuri

Cititi cu atentie si in intregime acest prospect, deoarece el contine informatii importante pentru dumneavoastra.

Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati

Dulcolax cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

– Pastrati acest prospect. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.

– Intrebati farmacistul daca aveti nevoie de mai multe informatii sau sfaturi.

– Trebuie sa va prezentati la medic daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 5 zile.

– Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa-i spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Diclofenac Fiterman 10mg/g cr 35g

Diclofenac Fiterman 10mg/geste un antiinflamator nesteroidian recomandat in tratarea afectiunilor inflamatorii si traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muschilor si articulatiilor. De asemenea este util in tratarea edemelor postoperatorii si posttraumatice. Diclofenac Fiterman 10mg/g se administreaza extern, 2 – 4 aplicatii pe zi, la nivelul zonei afectate.

Diclofenac Duo Pharm.75mg, 3 blistere x 10 capsule elib.prel

Forma farmaceutica        CAPSULE CU ELIBERARE PRELUNGITA

Concentratia      75mg

Ambalaj               CUTIE X 3 BLIST. PVC-PDVC/AL-LAC PVDC X 10 CAPSULE CU ELIBERARE PRELUNGITA

Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg

CAPSULE CU ELIBERARE PRELUNGITA

Diclac 50 mg / g x 100 g gel – amelioreaza durerile articulare

Diclac de la Sandoz este un gel care se recomanda in tratamentul reumatismului degenerativ fiind eficient in reducerea simptomelor de durere sau inflamatie. Gelul se aplica direct pe piele si se maseaza pe zona cu probleme pana la absorbtia completa a acestuia. Diclac de la Sandoz este indicat in tratamentul artrozelor, durerilor musculare sau osteoarticulare cauzate de luxatii, entorse, echimoze si in tratamentul inflamatiilor cauzate de reumatismul abarticular ca tendinita, bursita sau periatrita.

Dicarbocalm x 30 comprimate masticabile

Produsul se recomanda in tratamentul simptomatic al manifestarilor dureroase din afectiunile eso-gastro-duodenale care evolueaza cu hiperaciditate. Efectele adverse ale administrarii produsului nu sunt frecvente, iar atunci cand se manifesta, sunt cauzate de administrarea pe termen lung: hipercalcemie, cu risc de insuficienta renala si nefrocalcinoza; diaree; hiperaciditate. 

Dicarbocalm x 20 comprimate blister

Produsul se recomanda in tratamentul simptomatic al manifestarilor dureroase din afectiunile eso-gastro-duodenale care evolueaza cu hiperaciditate. Efectele adverse ale administrarii produsului nu sunt frecvente, iar atunci cand se manifesta, sunt cauzate de administrarea pe termen lung: hipercalcemie, cu risc de insuficienta renala si nefrocalcinoza; diaree; hiperaciditate. 

Dermovate lotiune 0.05 %, 25 ml

Va rugam sa cititi cu atentie acest prospect inaintea inceperii tratamentului.

Pastrati acest prospect. S-ar putea sa aveti nevoie sa-l recititi.

Daca aveti intrebari, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Acest medicament a fost prescris numai pentru dumneavoastra si nu trebuie sa-l recomandati altor persoane. Le poate face rau, chiar daca simptomele sunt aceleasi cu ale dumneavoastra.

Contiflo MR 0.4mg x 3 blistere x 10 capsule

Substanta activa din Contiflo MR este clorhidratul de tamsulosin. El actioneaza prin relaxarea musculaturii din prostata si din uretra (canalul care duce urina la exterior) permitand urinii sa treaca mai usor prin uretra si facilitand urinarea. In glanda prostatica, in vezica urinara si in uretra sunt celule specializate ce contin receptori alfa 1A care determina contractia musculaturii din uretra. Contiflo MR este un blocant al adrenoreceptorului alfa 1A care reduce actiunea acestor celule specializate si relaxeaza musculatura facilitand urinarea.

Colebil, 20 drajeuri

Indicatii: Tratament simptomatic in tulburari dispeptice: balonari epigastrice, eructatii, flatulenta, greata; constipatie (ca medicatie adjuvanta).
Coleretic, substituent al sarurilor biliare; laxativ, slab antiseptic.

Coldrex Lemon x 10 plic. x 5 g pulb. pt. sol. Orala

Simptomele de gripa si raceala iti dau o stare generala proasta? Coldrex Lemon este un medicament impotriva gripei si racelii, pe baza de trei substante active, eficiente in tratamentul gripei si racelii: paracetamol pentru diminuarea febrei, clorhidrat de fenilefrina pentru desfundarea nasului si a sinusurilor, precum si vitamina C, esentiala pentru inlocuirea pierderilor de vitamina C in primele zile in care te confrunti cu gripa. Coldrex Lemon amelioreaza simptomele de gripa si raceala, precum febra, frisoanele, durerea de cap si durerea de gat.