Sari la conținut

10 alimente care distrug cancerul. Inhibă creșterea tumorilor

Pentru a învinge cancerul și pentru a ne asigura că nu reapare, organismul trebuie să fie adus în echilibru, iar sistemul imunitar trebuie reconstruit și reglat.

Deci, cum se realizează această performanță? Detoxifierea și obținerea unui pH ușor alcalin, în timp ce umpleți organismul cu cele mai bune alimente organice și cu densitate nutrițională disponibile. Scopul tău este să reconstruiești un sistem imunitar ucigaș, în timp ce îmbăiezi fiecare celulă necanceroasă din corpul tău cu nutrienți.

Omega 3

Peștele gras, uleiul de pește, uleiul de semințe de in, uleiul de cânepă și suplimentele de amestec de uleiuri sănătoase oferă acizi grași omega 3 (și alți acizi grași benefici), care combat inflamația și fac organismul mai puțin ospitalier pentru celulele canceroase.

Vitamina D este, de asemenea, cunoscută pentru a distruge cancerul și puteți găsi multe uleiuri de pește și unele amestecuri de uleiuri vegane cu vitamina D în ele.

Legume crucifere

Legumele crucifere includ broccoli, conopida, varza, varza de Bruxelles, varza kale, varza creață, conopida, bok choy, napi, rucola, rucola și multe altele. Aceste legume conțin sulforafan și alți compuși utili, care ajută la combaterea tumorilor, a cancerului de sân, de prostată, de creier și colorectal, precum și a leucemiei. Germenii de broccoli și broccoli maturat în combinație cu adevărat au o putere nutritivă, care luptă împotriva cancerului.

Fructe de pădure

Zmeura neagră pare să domine, deși toate fructele de pădure conțin fitonutrienți care luptă împotriva cancerului și cantități mari de acid elagic, care inhibă creșterea tumorilor.

Ciuperci Maitake și Shiitake

Căutați pe Google și, studiu după studiu, veți descoperi că aceste ciuperci chiar ajută la combaterea cancerului.

Ciupercile stimulează funcția imunitară și sunt o sursă excelentă de antioxidanți. De asemenea, sunt bogate în vitaminele C și B, precum și în calciu și alte minerale.

Turmeric

Curcumina, care se găsește în turmeric, inhibă răspândirea cancerului (metastaze), împreună cu efectele sale antiinflamatorii și oxidative. Tumericul poate fi găsit în sub formă de rădăcină. Acesta poate fi folosit din belșug pentru a condimenta mâncarea (excelent în salate sau în dressingul pentru salate, precum și în mâncărurile gătite) fără efecte secundare.

Roșii

Compușii activi care se găsesc în roșii, carotenoidele și licopenul (în special licopenul), sunt foarte utile, mai ales în lupta împotriva cancerului de prostată și pancreatic la bărbați. Se recomandă între șapte și zece porții pe săptămână, atât gătite, cât și în suc crud. Pentru a obține beneficiile pentru sănătate ale sucului, preparați-l dumneavoastră. Sucul de roșii cumpărat din magazin va fi pasteurizat. Licopenul este un antioxidant puternic.

Folat

Gălbenușurile de ou, avocado, caisele, legumele cu frunze verzi și dovleacul se numără printre alimentele bogate în folat. Pentru cei care mănâncă carne, ficatul de pui este foarte bogat în folat. Studiile care implică folatul sau forma sa sintetică, acidul folic, arată o reducere semnificativă a riscului de cancer colorectal. Folatul sau acidul folic este esențial pentru ca organismul să reproducă corect ADN-ul.

Usturoi

Chiar și Institutul Național al Cancerului admite că usturoiul „…poate reduce riscul de a dezvolta mai multe tipuri de cancer, în special cancere ale tractului gastrointestinal”.

Usturoiul reduce inflamația, lu ptă împotriva radicalilor liberi și combate cancerul. Mâncați-l crud sau tăiați-l și lăsați-l să stea 10-15 minute înainte de a găti cu el, altfel compusul său benefic, alicina, nu va fi eliberat.

efectele miraculoase ale sâmburilor de struguri

Struguri

Compusul care se găsește în strugurii roșii, resveratrolul, este un antioxidant puternic care salvează, de asemenea, celulele de la moartea cauzată de oxidanți. Semințele de struguri au beneficii uriașe. Vă recomandăm să nu mâncați struguri fără semințe.

Concluzie

O dietă alcalină, echilibrată, cu multă nutriție și cât mai puține toxine, face organismul inospitalier pentru cancer. Zahărul hrănește cancerul. Alimentele procesate și rafinate hrănesc cancerul. Legumele crude, organice, în special atunci când sunt cultivate pentru un conținut maxim de nutrienți (spre deosebire de agricultura pe scară largă) ar trebui să fie baza oricărei diete sănătoas, potrivit FeelGoodFamily.

 

Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel