marți, decembrie 1, 2020
Elena Oceanu

Prima impresie pe care o faci iti poate asigura succesul sau esecul la intalnirile amoroase.

Desi adesea se ofera si a doua sansa, unele gesturi facute la prima intalnire pot compromite sansele de succes ale barbatilor in relatia pe care o au cu o femeie abia cunoscuta. Iata cele mai frecvente 10 greseli pe care le fac barbatii la prima intalnire!

1. Se uita dupa alte femei

Atentia unui barbat este foarte usor de distras, dar cand sunt la prima intalnire ar trebui sa se concentreze mai mult. Este neplacut ca un barbat care este la prima iesire in oras cu o femeie pe care o place sa se uite dupa chelnerita sau dupa o alta femeie imbracata foarte provocator. Pentru femei, acest gest este considerat de prost gust, iar sansele barbatului de a obtine increderea femeii pe care a scos-o in oras scad teribil de mult.

2. Foloseste apelative dragastoase din prima

La prima intalnire nu au ce cauta in discutie apelativele dragastoase sau diminutivele atunci cand barbatul se adreseaza femeii. Pana una alta, nu se cunosc atat de bine incat sa-si permita sa ii spuna “scumpa”, “draga”, “papusa”, “fetita”, “galusca”, “dovlecel” sau “iepuras”. Mai mult, daca un barbat i se adreseaza unei femei folosind cine stie ce apelative, se prea poate ca ea sa creada ca el i-a uitat numele. O femeie vrea sa aiba o identitate in fata unul barbat abia cunoscut si i se ofera aceasta senzatie, dar si respect, spunandu-i-se pe nume. Apelativele dragastoase trebuie folosite abia cand intre cei doi exista un grad de intimitate crescut.

3. Butonatul telefonului mobil

Indiferent ca are un telefon mobil simplu sau ultimul tip de smartphone, un barbat nu trebuie sa butonele celularul cand se afla in oras cu o femeie pe care a invitat-o la prima intalnire. Daca este nevoit sa foloseasca mobilul, atunci se impune un “Scuza-ma doua secunde. E ceva urgent!”. Cum termina ce are de facut cu telefonul, si-l baga in buzunar astfel incat sa nu stea vesnic la vedere pe masa si sa clipoceasca la fiecare mesaj, apel sau postare de Facebook facuta. Insa multi barbati comit greseala sa acorde mai multa importanta telefonului mobil in loc sa ofere atentie femeii cu care se afla la prima intalnire.

4. Aparitia fostei iubite in discutie

La prima intalnire nu se prea cuvine sa se discute de fostele iubiri. Cei doi abia incep sa se cunoasca, motiv pentru care nu este nevoie de prezenta unei a treia persoane, chiar si prin simpla discutie, la masa lor. Un barbat nu trebuie sa-si vorbeasca nici de bine, nici de rau fosta iubita atunci cand se afla la prima intalnire cu o femeie abia cunscuta. Daca cei doi se vor intelege, vor avea destul timp sa-si impartaseasca amintirile buna sau proaste.

5. Face glume crude

Barbatii adora glumele crude, acide, dar nu toate femeile sunt deschise la ele. De regula, trebuie sa descoperi in timp, dupa cateva intalniri, la ce fel de glume tine femeia cu care abia legi o relatie. Daca spuneti bancuri, incepeti cu cele usoare, nediscriminatorii, si abia mai apoi patrundeti in cele cu tenta sexuala sau jignitoare pentru anumite categorii de oameni. Un barbat aflat la prima intalnire trebuie sa o ia usurel cu glumele prea acide, prea crude.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri