marți, ianuarie 19, 2021
Elena Oceanu

Unele femei cauta tot felul de motive bizare, precum “a fost prea ocupat si nu a avut timp sa ma sune” (Serios?! De trei zile?!), ca sa justifice comportamentul barbatilor, desi situatia este cat se poate de clara si se poate rezuma in cateva cuvinte simple: el nu o mai place.

 

Sunt numeroase situatii in care barbatii isi pierd interesul pentru femeile de langa ei, iar motivele din spatele acestui lucru nu sunt chiar atat de complicate pe cat cred reprezentantele sexului frumos.

 

1. Nu te-a placut niciodata

Acesta este unul dintre cauzele frecvente ale “am uitat sa te sun” care apar chiar la inceput, cand potentialii parteneri sunt inca in stadiul de a-si da intalniri. In timp ce o femeie isi face tot felul de “teorii ale conspiratiei” pentru a justifica faptul ca el nu a contactat-o, lucrurile sunt adesea mult mai simple: pur si simplu el nu a placut-o cu adevarat de la bun inceput si a iesit cu ea “ca sa incerce”.

 

2. A gasit pe cineva care-l intereseaza si mai mult

Da, se intampla, din pacate! Cand un barbat isi pierde interesul in femeia care ii este “la indemana” o cauza poate fi aparitia unei altei femei care sa-i trezeasca mai mult interesul, pe care sa o placa pur si simplu mai mult. A placea pe cineva nu este un concept adolescentin, ci este factorul care sta la baza oricarui inceput de relatie.

 

3. S-a saturat sa “trebuiasca” sa faca lucruri

Barbatii isi pierd repede interesul atunci cand sunt obligati sa faca lucruri. Ok, o femeie va spune: “dar nu i-am pus pistolul la cap ca sa ia masa cu parintii mei!”, insa acest lucru nu inseamna ca el, partenerul, nu a simtit o presiune permanenta in a fi mereu disponibil si zambitor in relatia cu parintii ei, ai iubitei sale. Cand un barbat ajunge in punctul in care, tot mai des, momentele lui libere sunt umplute de “chestii care trebuie facute” isi va pierde repede interesul fata de “cea” din partea careia vin acele “chestii obligatorii” in mod explicit sau in mod tacit.

 

4. Prietenii si familia ta il sperie

Cand viata unui barbat este invadata de prietenele si familia partenerei, reactia fireasca este sa dea bir cu fugitii. Si da! Si un barbat poate fi speriat de prezentele feminine sau masculine care vin “prin alianta” din partea iubitei sale. Poate parea o reactie extrema, dar este foarte usor “sa sufoci” un barbat pana in punctul in care el sa-si piarda interesul fata de tine.

 

5. Prietenii lui chiar nu te plac

Poate parea copilaresc, dar sunt situatii, mai ales la inceputul relatiilor, in care barbatul este usor de convins de prietenii lui sa-si lase iubita. Ce-i drept, daca ea este o “aparitie”, o femeie foarte sexi, cel mai probabil el va fi incurajat sa mentina legatura macar pentru sex. Dar, din pacate, exista si situatii in care grupul de prieteni poate avea o influenta negativa asupra relatiei de cuplu.

 

Continuarea pe Lyla.ro