luni, iulie 6, 2020

Lămâile sunt o sursă veritabilă și bogată în vitamina C, iar organismul poate lua 64% din necesarul zilnic din 100 de grame de suc de lămâie. Lămâile conțin, de asemenea, numeroase fitochimicale, inclusiv polifenol, care întârzie îmbătrânirea pielii. Consumul regulat de apă cu lămâie poate ajuta organismul în mai multe feluri. Noi îți prezentăm cum poți scăpa de 12 probleme de sănătate după ce vei consuma apă cu lămâie.

Citește și:

Fierbe 200 de grame de apă, după care las-o la răcit și adaugă lămâie! Este cel mai bun mod de a-ți începe ziua. Bea un pahar de apă cu lămâie după fiecare masă, ori pur și simplu ca băutură răcoritoare. Vara, această băutură este excelentă și pentru arderea grăsimilor, dar și pentru menținerea strălucirii pielii. Un pahar de apă cu lămaie pe stomacul gol ajută sistemul digestiv, combate pofta de foame, scazi în greutate si echilibrează pH-ul în organism. O puteți cosuma și pe stomacul gol, însă dacă aveți probleme cu stomacul ar fi indicat să vă consultați medicul pentru a evita problemele de sănătate. Apa cu lămâie conține vitaminele B și C, este bogată în antioxidanți, proteine, fosfor, potasiu, carbohidrați, dar este și un foarte bun antibacterian, luptă împotriva răcelii și virusurilor și întărește sistemul imunitar.

Citește și:

Iată 12 probleme de sănătate pe care le poți rezolva dacă începi să consumi apă cu lămâie

1. Te scapă de acnee apa cu lămaie previne acneea, iar tot ce trebuie să faceți este să consumați zilnic, însă și să vă spălați cu ea pe față.

2. Scade apetitul de mâncare și te ajută să slăbești – vitaminele și antioxidanții din lămâie reglează cantitatea de zahăr din sângeși vă ajută să vă păstrați la o greutate constantă, ba chiar să slăbiți. Consumul regulat de lămâi ajută la arderea grăsimilor.

Citește și:

3. Elimină pietrele de la rinichi – sigur nu știați că lămâile pot ajuta și în acest sens, însă aceste fructe exotice sunt foarte bune pentru eliminarea pietrelor și nisipului de la rinichi. Potasiul din lămâi crește nivelul de citrat în urină și previne formarea oxalatului.

4. Întărește sistemul imunitar – apa cu lamaie ajută, de asemenea, sistemul limfatic, dar și sistemul nostru imunitar pentru prin eliminarea agenților patogeni.

5. Te scapă de răceală și gripă – știm cu toții că lămâile sunt bogate in vitamina C, un antioxidant natural care îmbunătățeste sistemul imunitar și are proprietăți antivirale și antibacteriene, iar cel mai bun mod de a rămâne sănătoși în timpul perioadei de iarnă este de a bea apă cu lamaie.

6. Unghii tari și sănătoase –  oamenii care consumă apă de lămaie în fiecare zi vor vedea că unghile lor vor deveni mai puternice, nu se vor mai exfollia și astfel vor fi mai sănătoase. Continuarea pe elli.ro. 

 

Parteneri