marți, iunie 28, 2022

16 Februarie, ziua care nu poate fi uitată. Daniela Simulescu, astrolog, a explicat ce au în comun ziua de 16 Februarie, marcată de Luna Plină, și posibila invazie a Rusiei în Ucraina, de miercuri.

”Toată planeta așteaptă ziua de miercuri, 16 februarie, pentru că, în ultima vreme, au circulat tot felul de știri despre o posibilă invazie a Rusiei în Ucraina. Unii stau cu sufletul la gură, alții nu vor să creadă că se poate întâmpla așa ceva.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Pe 16 februarie 2022, avem o Lună Plină în semnul Leului. Și vă rog să țineți cont că va fi în careu cu Nodurile Lunare. Deci, un moment rar. Precum o întorsătură de destin.

Până pe 12 iulie 2023, Nodul Sud va tranzita semnul Scorpionului, iar Nodul Nord pe cel al Taurului. Discuția despre axa nodurilor lunare este una destul de sensibilă.

Acestea reprezintă bagajul cu care pornim la drum și reperele care ne echilibrează. Sau cum se zice în popor: karma și destinul.


Vom avea de-a face cu o situație neașteptată

Când un eveniment ca Luna Plină este în careu cu Nodurile, înseamnă că vom avea de-a face cu o situație neașteptată. În niciun caz, cu una împrăștiată deja în mass-media.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Da, pot fi unele tensiuni, însă vă rog să țineți cont că astrele îi invită pe actorii principali să schimbe unele tipare vechi. Adică, războaiele nu mai pot fi ca acelea purtate acum un secol.

Nodul Sud în Scorpion portretizează puterea ascunsă, în niciun caz cea fățișă.

Semnul Leului vorbește despre demonstrație, despre cine are cei mai puternici mușchi sau despre puterea supremă. Și cum Luna Plină reprezintă de fapt o umbră a cuiva/ceva, cu siguranță că vor fi detalii la care nu vom avea acces niciodată.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

Și lupte pentru a arăta cine este “regele junglei planetare”. Și va câștiga cel care va aborda alte tactici. Soarele în Vărsător își dorește un alt soi de război. Și am auzit deseori despre conceptul război hibrid.” arată Astrosens.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private