Sari la conținut

20 de ani de descântece pentru familia Ceaușescu. Ce dar valoros a primit clarvăzătoarea de la Elena Ceaușescu

20 de ani de descântece pentru familia Ceaușescu. Ce dar valoros a primit clarvăzătoarea de la Elena Ceaușescu. Valora 40 de mii de lei, spune Maria Câmpina.

Celebra clarvăzătoare Maria Câmpina a făcut descântece timp de 20 de ani familiei Ceaușescu. Drept răsplată, Elena i-a oferit la un moment dat un lucru extrem de prețios pe care îl purtase chiar și ea, în mai multe rânduri.

Regina Maria Câmpina și fetele sale au fost invitate în cea mai recentă ediție de Fiță cu Adiță, unde au devoalat multe picanterii din viața „profesională”.

Amintindu-și de clienți vechi…, plecați de multă vreme la cele veșnice, Regina Magiei Albe spune că i-a prezis moartea Elenei Ceaușescu și i-a spus clar să fugă din țară.
Maria Câmpina are și astăzi cărțile pe care le-a folosit în acel moment și a dezvăluit cum a reacționat dictatoarea când și-a aflat sfârșitul.

De asemenea, Regina Magiei Albe i-a dezvăluit lui Adiță cum a reacționat Elena Ceaușescu în momentul în care i-a prezis moartea, dar și cum a recompensat-o pentru că i-a descântat timp de 20 de ani.

Cărți vechi de o sută de ani

„Mama mi-a lăsat mie harul cu puteri. Cărțile mă ajută să verific și să spun oamenilor ce se întâmplă. I-am descoperit Elenei Ceaușescu la aceste cărți.

A tras cartea neagră și i-am spus că va fi vărsare. I-am zis: Doamna Elena, va fi vărsare de sânge, luați-vă hainele și plecați.

Douăzeci de ani le-am descântat soților Ceaușescu. Mergeam la Snagov, noaptea trimitea șoferul după mine și mergeam la Snagov unde își aveau reședințele și acolo îi făcea descântece și pentru Valentin și pentru Nicușor și pentru ei și pentru toată familia lor.

Când i-am spus să își ia zborul nu m-au crezut. Când a început să își ia zborul a dat lumea năvală peste ei”, a povestit Regina Maria Câmpina, la Fiță cu Adiță, notează  WOWbiz.

Ce i-a dat Elena Ceaușescu Reginei

Maria Câmpina a venit la Snagov vreme de 20 de ani ca să îi descânte familiei Ceaușescu, iar Elena i-a dat cândva, drept răsplată, o blană de nurcă ce valora la acel moment 40 de mii de lei.

Totodată, produsele alimentare care se găseau cu greu în magazine erau nelipsite de pe mesele familiei prezicătoarei pentru că soția lui Nicolae Ceaușescu se asigura de acest lucru.

„Mi-a adus o haină de nurcă care făcea 40 de mii de lei. Avea 40 de haine ea și mi-a a dat haina de pe ea, pe care a purtat-o ea la un interviu.

Atunci era o restricție cu mâncarea: se dădea o jumătatea de kilogram de ulei pe lună, eu aveam atâția copii și ea mă aproviziona. Cu pui, cu ulei, cu zahăr cu de toate, era mașina plină.

Trimitea șoferul și îmi aducea. Cu asta i-am făcut tot ce i-am făcut. Am ținut-o în lucrările mele până când s-a întâmplat”, a dezvăluit Maria Câmpina.

De ce nu a luat familia Ceaușescu nicio măsură pentru a se proteja de ce urma să se întâmple rămâne încă un mister chiar și pentru clarvăzătoare…

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel