duminică, noiembrie 27, 2022

2023, an dificil pentru o zodie! Potrivit astrologul, acești nativi au un tranzit greu în anul care urmează. Saturn în Casa a VIII-a dezgroapă trecutul și răscolește răni vechi.

„Nu pot să încep acest articol fără a le spune nativilor Leu că, în 2023, vor scăpa, în sfârșit, de blocajele în zona relațională. Saturn va ieși de tot din casa a șaptea.

Cu siguranță, din 2020 încoace, au tras multe ponoase, au trecut prin multe teste, au acceptat realitatea. Au tot așteptat să se întâmple ceva, să apară cineva sau să ajungă la altar cu persoana iubită.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Să ne înțelegem: unii au avut parte de oficializare sau relații serioase în ultimii ani, dar alții au avut parte doar de amânări peste amânări. Plus singurătate, însă avem vești bune”, spune Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Casa a VIII-a are legătură şi cu căutarea sufletului, sondarea interiorului nostru, fricile pe care le-aţi evitat, de care fugiţi şi pe care nu le confruntaţi.

În momentul în care Saturn trece prin Casa a VIII-a n-o să mai puteţi fugi de ele. Vă vin în faţă! Şi ştiţi ce vrea Saturn în tranzit în Casa a VIII-a? Să redeveniţi „basic”. Saturn zice – Vrei să fii adorat la locul de muncă? Exact de-aia nu-ţi dau! Vrei să primeşti validare pentru ce ai făcut? Fix asta nu-ţi dau!

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Horoscop Leu 2023

Ştiţi ce vrea Saturn de la voi? Să deveniţi foarte simpli. Exact ce nu vă place. Pentru că voi vreţi să străluciţi, aveţi nevoie de recunoaştere, de validare, de respect, de atenţie, de lumină, de soare.

Saturn în Casa a VIII-a zice – Mai stai prin beci! Şi vezi că dorinţele astea vin mai degrabă dintr-un ego umflat, dintr-o rană narcisică în spatele căreia se ascunde frica de a nu fi iubit, lipsa iubirii.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

E ca şi cum, când Saturn intră în Casa a VIII-a, sunteţi într-un cimitir unde aţi îngropat multe de.a lungul vieţii. Saturn vine şi dezgroapă. O să fie un tranzit greu, dar cred că este cel mai bun tranzit care o să vă aducă de adevărata voastră natură.

Aveţi un oarecare blocaj. Oamenii din jur nu mai primesc anumite resurse de care să profitaţi şi voi şi trebuie să vă bazaţi pe voi.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

Dacă vreţi să faceţi un împrumut au vreţi să luaţi nişte fonduri veţi fi susţinuţi, dar lucrurile astea durează. Ies la suprafaţă multe frustrări şi pe planul intim.

Saturn în Casa a VIII-a vă poate face foarte mult bine în această zonă, dar întâi trebuie să recunoaşteţi că există acolo o problemă care trebuie discutată. Aşadar, mai grei să aveţi parte de ceilalţi, drept pentru care sunteţi nevoiţi să vă întoarceţi la voi.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...


Profesional, aveţi un an minunat!

Cred că aşteptaţi momentul ăsta de prin martie 2020. În sfârşit, la anul, se aşează lucrurile. După care, pentru o scurtă perioadă de timp, Pluto va intra în casa a VII-a, mai exact între 23 martie şi 11 iunie.

Veţi intra în relaţii cu oameni la care nu v-aţi fi gânditi niciodată. Vă veţi lipi de oameni cu aceleaşi traume. Poate de oameni posesivi, geloşi, neîncrezători care să vă provoace şi pe voi şi să vă pună pe gânduri.

Mai apoi, Venus, planeta iubirii, a frumuseţii şi a banilor va fi retrograd în semnul vostru. Influenţa lui se va simţi de pe 5 iunie până pe 9 octombrie.

Trebuie să vă iubiţi, să vă îmbrăcaţi frumos, să ieşiţi în lume, să vă folosiţi carisma, să întoarceţi toate capetele după voi. Aveţi însă grijă la dragostea de-o vară! – atenţionează astrologul Daniela Simulescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private