marți, august 16, 2022

26 iunie, Sfântul Cuvios David din Tesalonic, ocrotitorul celor bolnavi. Scurtă rugăciune pentru vindecare

În ziua de 26 iunie, creștinii ortodocși îl prăznuiesc În această zi, este prăznuit Sfântul David din Tesalonic, ocrotitorul celor bolnavi şi mare făcător de minuni. Dacă ai în familie oameni suferinzi, rosteşte azi, cu toată credinţa, rugăciunea scurtă către Sfântul Cuvios David din Telsalonic.

Te-ar mai interesa: RUNE, mesaj important pentru trei zodii. Voropchie...

Calendar ortodox 26 iunie 2022. Sf David din Tesalonic, ocrotitorul celor  bolnavi

Sfântul Cuvios David din Tesalonic, ocrotitorul celor bolnavi

Sfântul Cuvios David s-a născut în Tesalonic și a trăit în secolul al VI-lea. Sfântul Cuvios David s-a călugărit de tânăr în Mănăstirea „Sfinților Mucenici Teodor și Mercurie”. După un timp, și-a făcut din creanga unui migdal loc de pustnicie.

Potrivit crestinortodox.ro, aici va îndura ploile, zăpezile, căldura și alte strâmtorări cu multă răbdare timp de trei ani, până când îngerul Domnului îi va cere să se nevoiască într-o chilie. Pentru viața sa curată a primit darul de a izgoni pe diavoli și de a vindeca pe bolnavi.

Sfântul Cuvios David ajunge înaintea împăratului, căci urma să fie numit eparh al Tesalonicului, pune în palmele sale cărbuni aprinși și tămâie, și timp de o ora tămâiază fără a se vătăma. Uimind și bucurand toată firea omenească cu viață și cu minunile sale, Sfântul Cuvios David a trecut la cele veșnice în anul 540.

Te-ar mai interesa: Obiceiul care îți afectează sănătatea inimii și a ...

Scurtă rugăciune pentru vindecare

Întru tine părinte cu osârdie s-a mântuit cel după chip; că luând crucea ai urmat lui Hristos; şi lucrând ai învăţat să nu se uite la trup, că este trecător; ci să poarte grijă de suflet, de lucrul cel nemuritor. Pentru aceasta şi cu îngerii împreună se bucură, Preacuvioase Părinte David, duhul tău.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private