marți, ianuarie 31, 2023

Fotografiile postate de Holly Butcher pe Facebook nu arată ce se întâmplă cu adevărat în organismul ei. Deși în imagini pare sănătoasă și fericită, tânăra suferea de sarcom Ewing, o formă rară de cancer osos care au măcinat-o pe interior. La 27 de ani, înainte să fie ucisă de boală, Holly a scris despre experiența traumatizantă cu boala. Săptămâna trecută, după moartea tinerei, părinții ei au publicat scrisoarea.
”Este greu și neobișnuit să realizezi și să accepți că vei muri la doar 27 de ani. Mi-am imaginat întotdeauna că o să îmbătrânesc, o să am păr alb și riduri, cauzate în mare parte de familia numeroasă, pentru că am plănuit să am mulți copii cu iubirea vieții mele. Îmi doresc atât de tare acest lucru, că mă doare. Dar ăsta e adevărul despre viață: e fragilă, prețioasă, impredictibilă și fiecare zi e un dar, nu un drept.
Am 27 de ani. Nu vreau să mă duc. Iubesc viața. Sunt fericită. Le datorez asta celor pe care îi iubesc. Dar e un lucru pe care nu îl pot controla.

Te-ar mai interesa: Horoscop 1 februarie 2023. O zi dezastruoasă pentr...

Aș vrea ca oamenii să nu își mai facă atâtea griji pentru lucrurile minore, lipsite de însemnătate, să nu se mai streseze și să încerce să-și amintească faptul că toți avem aceeași soartă, toți vom muri la un moment dat, așa că ar fi bine să prețuim timpul pe care îl avem.

În acele momente în care te plângi pentru lucruri ridicole, gândește-te că cineva înfruntă o problemă reală. Fii recunoscător pentru lucrurile minore și treci peste ele. E ceva normal să te enerveze anumite lucruri, dar nu le lăsa să aducă negativitate în viața ta și a celor apropiați ție.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru detoxifierea colonului. Este foarte bu...

Apoi trage aer în piept, bucură-te de cerul albastru, de iarba verde, de toate frumusețile care te înconjoară. Gândește-te cât noroc ai că poți repsira.

Poate că ești prinsă în trafic sau copiii tăi te-au ținut treaz toată noaptea, sau părul nu îți stă bine, unghiile îți sunt neîngrijite, ești nemulțumită că ai celulită sau sânii prea mici. Trebuie să știi că toate aceste lucruri nu vor mai avea nicio importanță în momentul în care reflectezi asupra întregii tale vieți. Îmi observ corpul cum e măcinat de boală sub ochii mei și nu pot face nimic în privința asta. Tot ce îmi doresc acum e să mai prind încă o aniversare sau încă un Crăciun împreună cu familia mea.

Te-ar mai interesa: Infarctul silențios NU are simptome vizibile. Care...

Aud oameni în jurul meu care se plâng de locul lor de muncă sau de cât e de greu să faci exerciții fizice. Fii recunoscător că ești capabil să faci faci aceste lucruri.

Am încercat să duc o viață sănătoasă. Asta a fost preocuparea mea principală. Apreciază-ți corpul chiar dacă nu arată exact cum ți-ai dori. Ai grijă de tine, mănâncă, sănătos, fă mișcare dar nu îți face o obsesie din asta. Amintește-ți că în afară sănătății fizice, mai există un aspect de care depinde starea ta generală: echilibrul psihic, emoțional și spiritual.

Te-ar mai interesa: Ochii tăi arată așa? Poate fi primul semn al cance...

Ajută, oferă, fericirea vine din lucrurile pe care le faci pentru ceilalți, mai mult decât din cele pe care le faci pentru tine.

Încearcă să te bucuri de fiecare experiență și să o trăiești, în loc să încerci să surprinzi totul cu camera telefonului și să postezi apoi pe internet.

Trezește-te devreme dimineața, uneori și ascultă păsările care ciripesc, privește culorile copacilor, ale cerului.

Te-ar mai interesa: Previziuni Carmen Harra: „Pe parcursul anului o să...

Ascultă muzică.

Vorbește cu prietenii tăi. Pune telefonul jos și ascultă-i.

Călătorește dacă asta e pasiunea ta.

Muncește ca să trăiești, nu trăi ca să muncești.

Fă ceea ce te face cu adevărat fericit.

Mănâncă desert, fără să te simți vinovat.

Spune nu lucrurilor pe care nu ți le dorești.

Nu te simți presat să le îndeplinești altora așteptările.

Spune-le celor dragi că îi iubești. ”

Hol,

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private