marți, decembrie 6, 2022

Băuturi care cresc riscul de osteoporoză.

Multe dintre bolile și condițiile de sănătate cu care te confrunți se datorează anumitor obiceiuri. Acestea ar putea fi obiceiuri alimentare sau de băut, sau doar stilul tău de viață. Mulți oameni suferă de boli ale stilului de viață și a devenit extrem de important să abordăm aceste probleme, altfel acestea ar putea duce la afecțiuni majore de sănătate.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Osteoporoza este o afecțiune în care oasele devin slabe și fragile, ceea ce poate provoca în cele din urmă fracturi. Densitatea osoasă scade, ceea ce face ca oasele sa fie extrem de predispuse la rupere si chiar si un stres usor poate provoca fracturi si deteriorari.

Prin urmare, persoanele care suferă de osteoporoză trebuie să fie extrem de precaute și să supravegheze mișcarea lor. Pe lângă asta, este, de asemenea, important să mănânci alimente sănătoase pentru oasele lor și să eviți alimentele care le pot deteriora oasele.

3 băuturi care cresc riscul de osteoporoză

Iată câteva obiceiuri de băut pe care ar trebui să le evitați pentru a reduce riscurile de osteoporoză.

Te-ar mai interesa: Aceste 4 zodii sunt favorizate în decembrie. Succe...

1. Băuturi energizante: Aceste băuturi au cantități mari de sodiu, ceea ce este nesănătos pentru organism. Cantități mari de sodiu indică faptul că o cantitate mai mare de calciu va fi trecută prin urină. Aceasta înseamnă că cantități mai mari de sodiu pot reduce cantitatea de calciu din organism.

2. Sucuri cu zahăr: Consumul de sucuri poate fi un lucru bun, totuși, atunci când bei sucuri care au adăugat zahăr, îți face mai mult rău decât bine. Zahărul prezent în aceste băuturi afectează nivelul de calciu și magneziu care poate provoca în cele din urmă osteoporoza.

Te-ar mai interesa: Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. L...

3. Alcool: Este un fapt cunoscut: consumul prea mare de alcool îți afectează sănătatea în diferite moduri. Prin urmare, este extrem de important să eviti consumul de alcool. Când bei cantități mari de alcool, calciul și magneziul sunt excretate din organism prin urină înainte de a putea fi absorbite. De asemenea, consumul excesiv de alcool poate provoca stres, crescând cantitatea de cortizol din organism. Acest cortizol poate afecta apoi formarea oaselor și, de asemenea, poate duce la descompunerea oaselor.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private