joi, iunie 1, 2023

Când vine vorba de dietă și exerciții ești pe primul loc, însă trebuie să fii atent și ce fel de echipament folosești deoarece există lucruri în geanta de sport care te pot îmbolnăvi.

“Produsele ieftine conțin mai multe toxine care ne sabotează efortul de a fi săntoși” spune Brendan Gaughran, biolog

  1. Deodorant

Nimănui nu îi place mirosul de transpirație, dar ar trebuie să te uiți mai atent la deodorantul cu miros de trandafiri pe care îl folosești. Foarte multe branduri au ingrediente periculoase precum aluminiu, parabeni, triclosan, care, conform FDA alterează echilibrul hormonal la animale.

Te-ar mai interesa: Nu reușești să dormi noaptea? Lipsa acestui nutrie...

Soluția – Caută să cumperi deodorant care au la bază ingrediente natural

 

  1. Sticlele de apă

Plasticul din care sunt făcute sticlele de apă poate fi periculos. Într-un studio publicat în 2011 în Environmental Health Perspective, cercetătorii au testat și analizat peste 400 de material plastic folosite pentru sticle și au găsit 70% responsabile pentru boli endocrine. “Cu cât sticla este mai flexibilă cu atât se eliberează mai multe toxine în apă”

Soluția – Folosește o sticlă de sticlă, cu un grip din silicon.

 

  1. Băuturi energizante

După un antrenament intens este normal să mânânci sau să bei ceva hrănitor ca să înlocuiești nutrienții pe care i-ai pierdut și să îți dezvolți mușchii. Băuturile energizante pe bază de acid, nu fac decât rău, deoarece afectează dinții foarte rapid. Distrugerea este vizibilă după doar 5 zile de expunere.

Te-ar mai interesa: Medic: Nevoia de a urina mai des și mult mai urgen...

Soluția – Sari peste băuturile energizante și bea apă sau mânâncă o banana. Bananele sunt bogate în potasiu și proteine și te ajută să înlocuiești mult mai rapid substanțele pierdute.

 

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private