Sari la conținut

3 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci înainte să faci duş

Ştim că apa fierbinte şi lamele vechi de ras pot să îţi distrugă pielea, dar iată alte 3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte să faci duş

1. Lentilele

Lentilele şi apa nu fac casă bună niciodată. Trebuie să le scoţi înainte să intri la duş, deoarece achantamoeba este o bacterie care se găseşte în procent de 85% la nivelul reţelei de apă. Bacteria îţi poate contamina lentilele şi poţi face o infecţie.În cazuri grave, infecţia progresează foarte rapid şi poate duce la nevoia unui transplant de cornee.

2. Lasă probleme la uşă

De această dată trebuie să laşi probleme şi la uşa băii sau a cabinei de duş. În momentul în care intri la duş, atmosfera relaxantă este propice pentru a-ţi lăsa gândurile să curgă la fel ca apa de la robinet. Cel mai bine este să te laşi în voia gândurilor. Grijile, probleme şi stresul nu au ce căuta într-un loc unde principalul scop este relaxarea

3. Părul

Nu este bine să foloseşti peria pentru părul ud, însă inainte de a intra la duş este bine să îl faci să fie cât mai drept posibil. Apa trage părul în jos, iar dacă îl ai încurcat se va rupe mult mai mult şi mult mai uşor.

A,

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel