luni, iunie 1, 2020

Există anumite teste, în afară de cele tradiționale de sănătate, pe care le poți face și poți vedea cu ce zone ale corpului ai mai multe probleme și cum poți să îmbunătățești acea zonă. Sunt teste simple care nu dau foarte mare bătaie de cap și pe care le poți face chiar la tine acasă.

Testul 1

Încearcă să stai în această poziție de control al echilibrului cât mai mult posibil. Dacă după 20 de minute ai probleme să menții această poziție, cercetătorii japonezi, cred că acest lucru indică niște microfisuri la nivelul creierului sau că ai putea avea probleme pe viitor.

Citește și:

testul 1

Testul 2

Ridică-te de la birou și așează-te iar de 10 ori. Dacă ai făcut acest lucru în mai puțin de 21 de secunde, atunci ai șanse mult mai bune de supraviețuire, spun cercetătorii. Asta pentru că stând la birou, mușchii picioarelor se atrofiază, iar dacă nu îți reușește acest lucru în timp util înseamnă că ai nevoie să faci mai mult sport și mai ales să îți antrenezi mușchii picioarelor.

Citește și:

testul 2

Testul 3

Acesta poate părea un exercițiu desprins din articolele de fitness, însă, dacă reușești să îți atingi vârful picioarelor, înseamnă că nu o să ai probleme cu inima. Dacă degetele sunt foarte departe de picioare înseamnă că vei avea probleme cardiovasculare. Cercetătorii de la Universitatea din Texas asociază un corp flexibil cu artere flexibile.

testul 3

 

A.

 

 

Parteneri