sâmbătă, iulie 2, 2022

Ceaiul verde este considerat băutura minune, deoarece, are foarte multe proprietăți, care te ajută să rămâi sănătos. Iată care sunt principalele 3 motive pentru care ar trebui să savurezi în fiecare zi o cană de ceai verde

  • Te ajută să slăbești

Dacă ești consumatoare de ceai verde, probabil că ai observat că de când bei această băutură, poftele s-au diminuat, iar metabolismul este mult mai rapid. Ceaiul verde este bogat în antioxidanți, ceea ce crește rata arderilor metabolice

Te-ar mai interesa: Simptome de deficit de vitamina B12: semnul de ave...

  • Previne bolile

Cea mai răspândită boală, răceala, poate fi prevenită, dacă timp de o săptămână se consumă ceai verde. Ceaiul are în compoziție catecină, care acționează ca o barieră împotriva răcelilor. În plus, acesta conține vitamina C.

  • Destresează

Prea multă cofeină poate duce la stări de agitație, anxietate și stres. Ceaiul verde este perfect pentru zilele când vrei să iei o pauză de la cafea, deoarece conține jumătate din cantitatea normală de cofeină pe care o găsești în cafea. De asemenea, ceaiul te face să te relaxezi și te destresează.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private