joi, decembrie 2, 2021

Unele relații se mai și termină și este normal, însă există 3 motive pe care le evoci de fiecare dată când găsești oportunitatea să te desparți de cineva pentru că nu mai merge și care sunt nesănătoase

Te-ar mai interesa: Cu toții facem această greșeală! Cum se gătește co...

pentru psihicul tău și al/a partenerului/partenerei. Iată care sunt și cum să treci peste ele

1. Nu a făcut nimic rău!

Este cel mai prost argument pe care ți-l poți da atunci când nu mai simți nimic pentru o persoană sau vezi că relația nu evoluează, dar totuși vrei să rămâneți împreună. Când iubești o persoană nu o păstrezi lângă tine ca un premiu pentru bună purtare, ci ca un întreg cu calități și defecte. Există persoane care rămân cu partenerii care i-au înșelat, mințit, abuzat etc. Fiecare face ce vrea, însă în momentul în care vezi că o relație nu mai merge în nicio direcție ar trebui

Te-ar mai interesa: Vaccinare la domiciliu pentru persoanele care nu s...

să nu mai dai apă la moară

2. Nu vreau să o/îl rănesc

La fel ca în situația de mai sus și în cazul acesta este vorba de egoism. În momentul în care persoanele se despart, există acel șoc, acea suferință, dar până la urmă, toată lumea învață să treacă peste despărțire. În momentul în care folosești acest argument admiți că tu ești centrul universului, iar acea persoană este incapabilă să se descurce fără tine și va sta mereu într-o bulă de suferință deoarece tu ai făcut asta.

3. Nu vreau să fiu singur

După o despărțire această teamă este normal și acesta este principalul motiv evocat

Te-ar mai interesa: Ministrul Sănătății, despre măsurile impuse de Săr...

de toate persoanele, însă, ca mersul pe bicicletă, să fii singur nu se uită. Să te poți bucura de lucrurile pe care le făceai înainte sau să descoperi lucruri noi și pasiuni noi nu este greu. Trebuie doar puțină voință.

A.

Te-ar mai interesa: Copiii care suferă de astm au prioritate la vaccin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri