Sari la conținut

3 motive să consumi miere naturală

Dacă ai mereu la tine în casă un borcan de miere, ar trebui să te uiți pe etichetă. Dacă este miere naturală este perfect, însă, dacă a trecut printr-un proces de încălzire, mierea își pierde substanțele nutritive, anti-oxidanții și enzimele. Iată 3 motive pentru care trebuie să consumi miere naturală

  1. Îmbunătățește imunitatea 

Dacă iei o linguriță de miere în fiecare dimineața sau îți îndulcești ceaiul cu miere, atunci fii sigură că nu vei răci toată iarna. Fitonutrienții din miere au proprietăți anti-virale și anti-bacteriale și îți îmbunătățesc imunitatea.

2. Vindecă zgârieturile

Mierea are proprietăți anti-bacteriale și anti-fungice, de aceea, dacă pui un strat subțire de miere peste rană sau arsură aceasta se va vindeca fără mâncărimi.

3. Calmează tusea

Data viitoare când începi să tușești, nu te repezi la sertarul cu medicamente. Mierea este un la fel de bun medicament ca și cele din comerț. Fă-ți un ceai în care amesteci o linguriță de miere sau ia o linguriță de miere, după care nu mai bea și nu mai mânca nimic timp de 30 de minute.

Important – bebelușii sub un an nu au voie să consume miere.

A.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel