Categories: Stil de viaţă

3 secrete care te pot ajuta să scapi de bărbia dublă și să-ți recuperezi tinerețea

3 secrete care te pot ajuta să scapi de bărbia dublă și să-ți recuperezi tinerețea

Ai pielea căzută sub bărbie? Nu esti singura! Multe femei se luptă cu pielea îmbătrânită de pe față și pe gât pe măsură ce îmbătrânesc. Și cauza nu este întotdeauna excesul de grăsime; retenția de apă și pielea laxă pot crea, la rândul lor, aspectul de față căzută. Pentru a ajuta la eliminarea bărbiei duble, consultați aceste trei sfaturi.

Secrete care te pot ajuta să scapi de bărbia dublă: Încercați aceste exerciții faciale

Așezați-vă bărbia pe pumn în timp ce aplicați o ușoară presiune în sus, apoi deschideți gura împotriva presiunii pumnului și închideți-o din nou. Repetați de 10 ori pe zi. Această mișcare poate întări mușchiul platism de sub bărbie pentru a strânge pielea laxă.

O altă mișcare pe care o poți face? Stai drept și deschide-ți gura cât poți de larg (fără disconfort). Apoi, scoateți limba și încercați să o atingeți de bărbie. Țineți această poziție timp de trei până la cinci secunde, apoi relaxați-vă. Repetați de 10 ori și efectuați acest set o dată pe zi.

 

Aplicați o folie pentru bărbie

Presiunea unui înveliș pentru bărbie în formă de V elimină excesul de lichide de sub bărbie. Și unul care este, de asemenea, infuzat cu peptide, crește producția de elastină pentru o linie a maxilarului cu aspect mai ferm.

Secrete care te pot ajuta să scapi de bărbia dublă: Creșteți aportul de colagen

Cercetările arată că administrarea unui supliment de colagen poate încuraja organismul să producă mai mult colagen. Și o creștere a colagenului în organism poate ajuta pielea să arate mai încordată.

Recent Posts

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

49 de minute ago

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

10 ore ago

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

11 ore ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

11 ore ago

Citeste si: