miercuri, iunie 29, 2022

3 secrete care te pot ajuta să scapi de bărbia dublă și să-ți recuperezi tinerețea

Ai pielea căzută sub bărbie? Nu esti singura! Multe femei se luptă cu pielea îmbătrânită de pe față și pe gât pe măsură ce îmbătrânesc. Și cauza nu este întotdeauna excesul de grăsime; retenția de apă și pielea laxă pot crea, la rândul lor, aspectul de față căzută. Pentru a ajuta la eliminarea bărbiei duble, consultați aceste trei sfaturi.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

3 Beauty Secrets to Help Slim a Double Chin - Woman's World

Secrete care te pot ajuta să scapi de bărbia dublă: Încercați aceste exerciții faciale

Așezați-vă bărbia pe pumn în timp ce aplicați o ușoară presiune în sus, apoi deschideți gura împotriva presiunii pumnului și închideți-o din nou. Repetați de 10 ori pe zi. Această mișcare poate întări mușchiul platism de sub bărbie pentru a strânge pielea laxă.

O altă mișcare pe care o poți face? Stai drept și deschide-ți gura cât poți de larg (fără disconfort). Apoi, scoateți limba și încercați să o atingeți de bărbie. Țineți această poziție timp de trei până la cinci secunde, apoi relaxați-vă. Repetați de 10 ori și efectuați acest set o dată pe zi.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

Amazon.com: Post Surgical Chin Strap Bandage for Women - Neck and Chin Compression Garment Wrap - Face Slimmer, Jowl Tightening, Chin Lifting (Small (Pack of 1)) : Health & Household

 

Aplicați o folie pentru bărbie

Presiunea unui înveliș pentru bărbie în formă de V elimină excesul de lichide de sub bărbie. Și unul care este, de asemenea, infuzat cu peptide, crește producția de elastină pentru o linie a maxilarului cu aspect mai ferm.


Secrete care te pot ajuta să scapi de bărbia dublă: Creșteți aportul de colagen

Cercetările arată că administrarea unui supliment de colagen poate încuraja organismul să producă mai mult colagen. Și o creștere a colagenului în organism poate ajuta pielea să arate mai încordată.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private