Sari la conținut

4 informatii despre grupa ta de sange pe care trebuie sa le stii

Stim deja ca dietele sanatoase si un mod de viata sanatos este crucial pentru sanatatea noastra generala.

Totusi, o multime de oameni nu stiu ca grupa de sange este la fel de importanta pentru sanatatea noastra. A, B, AB si 0 sunt singurele 4 grupe de sange. Expertii spun ca fiecare grupa de sange este unica si poarta cu ea riscuri ale anumitor boli, pierderea in greutate si chiar caracterul! Afla mai multe despre grupa ta de sange si planuiteste-ti nutritia necesara.

Legatura grupelor de sange cu nutritia

De-a lungul intregii zi, in corpul nostru are loc o reactie chimica asupra fiecarui aliment pe care il digeram, fapt foarte vital pentru nutritie si digestie. Cei cu grupa 0 trebuie sa manance multe proteine, cum ar fi peste sau carne.

Cei cu grupa A nu depind de carne si opteaza mai mult pentru legume.

Grupa B are nevoie de multa carne rosie si mai putin pui, iar grupa Ab trebuie sa consume multe fructe de mare si carnuri slabe.

Legatura grupelor de sange cu afectiunile

Deoarece multi antigeni se formeaza in celulele rosii, fiecare grupa de sange difera de celelalte. Asa ca fiecare grupa de sange e imuna la anumite afectiunii, dar sensibile la altele. Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel