sâmbătă, septembrie 26, 2020

În viața de zi cu zi este greu să nu ne simțim obosiți câteodată, însă dacă știi că dormi aproape 7 ore pe noapte și tot te simți obosit ar trebuie să te duci la doctor. Iată care ar putea fi principalele probleme

Cel mai bine este să fii atent și să știi ce fel de oboseală este ca să îi poți descrie doctorului tău. Dacă oboseală înseamnă că te simți slăbit atunci s-ar putea să ai probleme cu tiroida, deoarece ea reglează nivelurile de energie. O hiperactivitate sau o hipoactivitate se poate afla doar printr-un simplu teste de sânge, iar problema se poate trata cu ajutorul medicamentelor

Citește și:

Somnolență în timpul zilei poate fi din cauza unei infecții sau o problemă legată de stres. Apnea de somn poate fi de vină, iar medicul poate să îți recomande un dispozitiv cu care să respiri mai ușor noaptea.

Dacă simți că nu poți respira atunci este o problemă la inimă denumită cardiomiopatie, ceea ce înseamnă creșterea mușchiului inimii. Doctorul îți poate recomanda o dietă ca să slăbești sau o operație pentru îndepărtarea țesutului în plus.

Citește și:

Dacă te simți apatic, problema poate fi una de ordin psihologic, depresia sau durerile foarte puternice provocate de pierderea cuiva.

A.

Parteneri