Sari la conținut

4 tipuri de saltele performante pe care le poti achizitiona pentru un somn perfect

Achizitia unei saltele ar putea sa puna probleme destul de mari. Somnul este foarte important, asadar, diversitatea pe care o gasesti pe piata ar trebui sa iti dea de gandit. Care este cea mai buna saltea pentru tine? De ce sa achizitionezi o saltea cu arcuri in detrimentul uneia din spuma sau de ce sa optezi pentru o saltea din latex artificial in detrimentul uneia din latex natural? Cu siguranta, tipurile de saltele de pe piata iti ofera o doza destul de mare de confuzie. Daca stii care sunt cele mai populare solutii de pe piata, aceasta confuzie poate sa dispara destul de repede.

Iata, asadar, cele mai populare 4 tipuri de saltele pe care le poti cumpara si care sunt indicate.

Saltelele cu arcuri

Saltelele cu arcuri sunt cele mai populare si cele mai vechi. Evident, pe piata nu vei gasi acele dormeze pe care dormeau bunicii, ci vei gasi niste saltele construite intr-un mod profesionist. Ai de ales intre saltele cu arc bi-conic, cu arc continuu sau cu arc impachetat. Indiferent care este varianta pentru care optezi, trebuie sa stii ca o saltea de calitate trebuie sa aiba o grosime cat mai mare a firului de sarma si un numar cat mai mare de arcuri. De regula, numarul de arcuri pentru o saltea de 140 x 200 centimetri trebuie sa fie de pana la 336 pentru un sistem bi-conic, de pana la 2000 pentru un sistem de arcuri continue si de pana la 1200 pentru unul cu arcuri impachetate. In cazul in care esti interesat de o astfel de saltea, poti vizualiza lista de preturi saltele cu arcuri pe site-ul Expert-Saltele.ro; au foarte multe produse in stoc si ofera livrare gratuita.

Saltele cu spuma de memorie

Sunt din ce in ce mai populare in randul utilizatorilor moderni si au cu ce se lauda. Spuma de memorie este un material performant, descoperit destul de recent, care asigura niste proprietati impresionante. Cei care dorm pe o astfel de saltea au o presiune minima asupra corpului, isi pot distribui presiunea corporala in mod eficient, relaxandu-si coloana si se bucura de o temperatura perfect optimizata.

Saltele din latex natural

Latexul natural este o suspensie de particule de cauciuc extrase din arborele de cauciuc. Latexul natural a fost descoperit in 1929 si de atunci a fost folosit la foarte multe produse. Printre beneficiile aduse de acest material se numara faptul ca respira foarte bine, este adaptabil, ofera o igiena deosebita si este durabil. Este adevarat ca poate sa fie si destul de costisitor, in conditiile in care arborii de cauciuc nu se gasesc chiar peste tot.

Saltele din latex artificial

Sunt saltele performante, realizate dintr-un material construit artificial. Chiar daca vorbim despre un material artificial, proprietatile sale sunt deosebite, avand o densitate de 65 kg/mc si o celulatie 100% deschisa.

Latexul artificial este foarte confortabil si vine la pachet cu o multime de beneficii. Printre acestea amintim faptul ca asigura o circulatie buna a aerului prin interior, asigura ore intregi de odihna profunda, ajuta la o circulatie mai buna a sangelui si este foarte rezistent. Nu in ultimul rand, este un material care ofera independenta fata de partener in timpul somnului.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel