joi, decembrie 1, 2022

Alinierea stelelor și data nașterii ne permit să stabilim modele de comportament și personalitate, așa cum este explicat de astrologie. Studiul mișcării planetelor și influența lor ajută la prezicerea modului în care oamenii se vor descurca în dragoste, muncă și finanțe.

Potrivit lui Mihai Voropchievici, jumătate din zodii sunt cu șanse reale de îmbogățire.

„Jumătate din zodii sunt cu șanse reale de îmbogățire”, a subliniat Voropchievici.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

4 zodii atrag banii ca un magnet

Numerologul a vorbit în continuare despre 4 zodii care au mai multe abilități decât celelalte de a atrage bani rapid.

BERBEC: Are mari șanse de îmbogățire, datorită agresivității lui, puterii lui de muncă, incisivității. Berbecii sunt conștienți că au nevoi materiale mari. Au și multă hotărâre și sunt fantastici de cinstiți. În schimb, când apelează la alte calități, când e nerăbdător și impusiv, pot să strice bunele relații și atunci ajung la suferință materială.

TAUR: Sunt răbdători și tenace și se pliază acolo unde este sursă financiară și asta pentru că au un pragmatism al lor. Atâta timp cât știu să muncească, să facă toate lucrurile frumos, fără să facă exces de acea încăpățânare, acel conservatorism pe care, de multe ori, îl dețin cu prioritate și cu mare aplomb.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

RAC: Are tot ce vrea în permanență pentru că știe să-și creeze ocazii. Avantajul e în dublu sens: și pentru ei, și pentru patronul la care lucrează. Câteodată pot deveni și celebri și bogați.

SCORPION: Au fantastic de mult curaj, multe resurse, sunt pasionați, dar și încăpățânați. Aceste lucruri sunt constructive pentru ei, pentru că se duc pe o latură care provoacă norocul, șansa, a spus Mihai Voropcgievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat care sunt greșelile pe care le facem atuni când vrem să ne schimbăm locul de muncă.

„Obligatoriu există cineva care ne ia un pic din stima de sine (…) te devalorizează, îți spune că nu ești capabil mai mult de atât. Dacă tu nu ai încredere în tine înseamnă că este o frică care te stăpânește, îți stăpânește sufletul – ceva din interiorul tău joacă un rol de frică”, a spus Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private