5 afrodisiace naturale care pot ajuta la creșterea libidoului

Din cuprinsul articolului

Dacă sunteți o persoană dornică să încerce produse noi pentru creșterea apetitului intim, iată câteva sugestii naturale și mai sănătoase pentru dumneavoastră. Afrodisiacele au o istorie bogată de beneficii.

Mai multe companii farmaceutice preiau aceste alimente și extractul lor pentru a comercializa produse, făcând afirmații înalțătoare. Adăugarea acestor alimente la consumul obișnuit poate ajuta la creșterea apetitului intim într-un mod sănătos.

Vă rugăm să rețineți că dacă luați medicamente sau aveți alte complicații, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma aceste alimente în scopul creșterii impulsului sexual.

Schinduf

Cunoscut popular sub numele de methi, schinduful este foarte popular în medicamentele ayurvedice. Deși mulți îl consideră a fi de natură antidiabetică datorită gustului său amar, este folosit și pentru creșterea libidoului.

Un mic studiu a constatat că bărbații care consumau zilnic 600 mg schinduf au avut o excitație intimă mai crescută decât alții. Conține furostanolic. saponine care cresc producția de testosteron.

Șofran

Șofranul este un afrodisiac foarte popular și este folosit de câțiva ani pentru proprietățile sale de creștere a libidoului. Un studiu asupra disfuncției erectile a constatat că bărbații care au consumat 30 mg de șofran în fiecare zi timp de o lună au observat o îmbunătățire a disfuncției erectile.

Pepene verde

Dacă ți-am spune că pepenele verde este un viagra natural! Acest fruct de vară extrem de popular are înregistrări dovedite în ceea ce privește creșterea libidoului.

Mulți experți în sănătate recomandă consumul de coajă de pepene, deoarece majoritatea nutrienților sunt prezenți în coajă. Mai multe rețete tradiționale indiene folosesc coaja de pepene verde.

Fistic

Consumul de fistic poate ajuta la îmbunătățirea disfuncției erectile! Sunteți surprins de acest lucru? Un studiu a constatat că antioxidanții și arginina prezente în fistic cresc vasodilatația, ceea ce este bun pentru sănătatea intimă. Acestea funcționează prin reducerea nivelului de colesterol din sânge și stimulează un flux mai bun de sânge către organe.

Rodie

Deliciosul anar este un afrodisiac. Structura fructului cu semințe minuscule în interior semnifică fertilitatea, spun mulți. Consumul de rodie reduce nivelul de cortizol, hormonul stresului din organism. Această proprietate de reducere a stresului a rodiei crește libidoul indivizilor.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

4 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

5 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

5 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

6 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

6 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra