sâmbătă, iunie 10, 2023

Dacă sunteți o persoană dornică să încerce produse noi pentru creșterea apetitului intim, iată câteva sugestii naturale și mai sănătoase pentru dumneavoastră. Afrodisiacele au o istorie bogată de beneficii.

Mai multe companii farmaceutice preiau aceste alimente și extractul lor pentru a comercializa produse, făcând afirmații înalțătoare. Adăugarea acestor alimente la consumul obișnuit poate ajuta la creșterea apetitului intim într-un mod sănătos.

Vă rugăm să rețineți că dacă luați medicamente sau aveți alte complicații, vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma aceste alimente în scopul creșterii impulsului sexual.

Schinduf

Cunoscut popular sub numele de methi, schinduful este foarte popular în medicamentele ayurvedice. Deși mulți îl consideră a fi de natură antidiabetică datorită gustului său amar, este folosit și pentru creșterea libidoului.

Un mic studiu a constatat că bărbații care consumau zilnic 600 mg schinduf au avut o excitație intimă mai crescută decât alții. Conține furostanolic. saponine care cresc producția de testosteron.

Șofran

Șofranul este un afrodisiac foarte popular și este folosit de câțiva ani pentru proprietățile sale de creștere a libidoului. Un studiu asupra disfuncției erectile a constatat că bărbații care au consumat 30 mg de șofran în fiecare zi timp de o lună au observat o îmbunătățire a disfuncției erectile.

Pepene verde

Dacă ți-am spune că pepenele verde este un viagra natural! Acest fruct de vară extrem de popular are înregistrări dovedite în ceea ce privește creșterea libidoului.

Mulți experți în sănătate recomandă consumul de coajă de pepene, deoarece majoritatea nutrienților sunt prezenți în coajă. Mai multe rețete tradiționale indiene folosesc coaja de pepene verde.

Fistic

Consumul de fistic poate ajuta la îmbunătățirea disfuncției erectile! Sunteți surprins de acest lucru? Un studiu a constatat că antioxidanții și arginina prezente în fistic cresc vasodilatația, ceea ce este bun pentru sănătatea intimă. Acestea funcționează prin reducerea nivelului de colesterol din sânge și stimulează un flux mai bun de sânge către organe.

Rodie

Deliciosul anar este un afrodisiac. Structura fructului cu semințe minuscule în interior semnifică fertilitatea, spun mulți. Consumul de rodie reduce nivelul de cortizol, hormonul stresului din organism. Această proprietate de reducere a stresului a rodiei crește libidoul indivizilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private