sâmbătă, octombrie 24, 2020

Se spune ca atitudinea unei femeie este cea care o face sa fie atragatoare, insa aceasta nu este intotdeauna suficiente. In realitate, anumite detalii ale tinutei pot transforma o aparitie anosta intr-un ravasitoare si foarte atragatoare!

Ce face, de fapt, o femeie sa fie atragatoare? Atitudinea? Silueta? Cum se imbraca? Ei bine, toate au un “cuvant” de spus in ceea ce priveste “gradul de atractivitate” pe care-l manifesta o femeie. Insa, s-a dovedit stiintific ca anumite detalii din stilul vestimentar ajuta o femeie sa atraga mai multe priviri decat altele.

Citește și:

1. Ochelarii de soare

O femeie care poarta o pereche de ochelari de soare care i se potrivesc cu forma fetei atrage mai multe priviri decat una fara. Cum asa? Ochelarii de soare ofera o alura mai degajata, mai “cool” si mai misterioasa purtatoarei, fapt care suscita mai mult interesul barbatilor.

2. Parfumul

Mirosul influenteaza puternic relatiile interumane. Sunt persoane carora le asociem un anumit miros care fie ne atrage, ne face sa ne simtim in largul nostru, ne aduce aminte de o anumita perioada din viata noastra sau, dimpotriva, ne impinge sa dam bir cu fugitii. Oricum ar fi, mirosul are un puternic impact psihic si emotional asupra fiecaruia.

Citește și:

O femeie care are propriul parfum, unul care i se potriveste si care ii fortifica identitatea este mult mai atragatoare decat una care se da cu ce prinde, cu ce-si cumpara in functie de finante. O investitie intr-un parfum de calitate care se a plieze pe personalitatea femeii merita intotdeauna facuta.

Mai multe studii au aratat ca o femeie care se da un parfum placut este considerata mai tanara, mai draguta si mai atragatoare de barbati.
Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri--