marți, martie 2, 2021

Un păr sănătos care strălucește nu se obține ușor. Pe lângă îngrijire, trebuie să știi că există și alți factori care îți pot afecta sănătatea părului. Iată care sunt cele 5 lucruri pe care trebuie să le eviți.

  1. Apa nefiltrată

Apa nefiltrată sau cea de la fântână îți atacă părul și ți-l face aspru. Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este să îți instalezi un filtru de apă, iar dacă este imposibil și trebuie să te speli cu apă de la fântână să aplici o mască puternic hidratantă după.

2. Peria de plastic

Peria de plastic generează electricitate statică care contribuie la ruperea firului de păr și la vârfurile distruse. Specialiștii recomandă folosirea unor perii de lemn

3. Stresul

Stresul este o “afecțiune” care îți afectează tot corpul, inclusiv foliculii de păr. De la dermatită seboerică până la căderea părului în cantități anormale, toate acestea au legătură cu stresul. Respiră, fă câteva exerciții și încearcă să nu te stresezi prea tare cu jobul.

4. Lipsa exercițiilor

Lipsa exercițiilor fizice egal zero circulație îmbunătățită. Nutriția este și ea importantă. Cu cât mânânci mai multe alimente sănătoase și faci mai multe exerciții cu atât nutrienții ajung mai repede la foliculii de păr.

A.

Ultimele stiri

Parteneri