sâmbătă, decembrie 4, 2021

Reuniunile cu familia, vechi cunoscuti, dar si unii prieteni pot deveni momente incomode mai ales atunci cand ti se pune intrebarea „Tu cand ai de gand sa te mariti/insori?”

Esti trecut de 25 de ani, poate chiar de 30, iar la anumite intalniri nu scapi de intrebarea „Tu cand ai de gand sa te asezi la casa ta?”. Poate ai un partener stabil, poate nu ai, insa indiferent de acest factor, capul nu-ti sta la casatorie. Chiar daca te vezi maritata/insurat, in opinia ta, prezentul nu este momentul potrivit sau nu-ti ofera conditiile adecvate pentru punerea pirostriilor.

Te-ar mai interesa: Lucrul care a salvat cele mai multe vieți, încă de...

Totusi, exista momente, uneori chiar numeroase, in care cineva din grupul in care te afli te intreaba „Tu cand ai de gand sa te mariti/insori?”

Iata cum sa le inchizi gura celor care te bat la cap cu aceasta intrebare!

1. Vreau pe cineva alaturi de care sa pot trai si fara de care sa nu pot trai. Nu am gasit-o inca!

Poate parea un raspuns prea siropos, dar inchide multe guri, mai ales daca o spui cu fermitate. Unele persoane gasesc acea persoana inca din vremurile in care au 19-20 de ani, altele nu, iar cu cat inaintezi in varsta devii tot mai dezolat/a ca nu ai reusit sa gasesti persoana potrivita. Pe de alta parte, esti constient/a de riscurile majore ale unei casatorii nepotrivite, esuate, asadar ai tot dreptul sa-ti acorzi timp.

Te-ar mai interesa: Alimente bune pentru circulație. Ajută la prevenir...

2. Casatoria nu este o polita de asigurare, o garantie ca o sa-ti mearga bine, ca vei scapa de nesiguranta si regrete, cum au impresia gresita multe persoane.

In cazul in care ai un/o partener/a stabil/a si se fac presiuni asupra voastra sa va casatoriti, poti oferi acest raspuns. Pana una alta, casatoria chiar nu este o garantie pentru o viata mai buna, iar atata timp cat cei doi parteneri se inteleg bine si nu-si doresc, cel putin in prezent, mai mult, nu trebuie hazardate lucrurile. Scoate in evidenta ca a te casatori cu persoana pe care o ai la indemana, doar pentru ca este acolo si pentru ca „ti-a venit timpul” poate avea repercusiuni grave pe viitor, iar daca dai si un exemplu de astfel de esec (toti cunoastem cel putin o persoana care a comis greseala asta) o sa reusesti sa inchizi gura „instigatorilor”.

Te-ar mai interesa: Ce spune Rafila despre primul caz de Omicron în Ro...

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri