duminică, septembrie 26, 2021

5 reguli de aur ca să dai jos kilogramele acumulate în vacanță. Carmen brumă: „Oprește-te din mâncat atunci când…”

Vacanța e momentul pe care fiecare dintre noi îl așteaptă cu plăcere și nerăbdare. Și, pe cât de așteptată este această perioadă a anului, pe atât de repede trece. Ești mai relaxat, mai bronzat, mai zâmbitor.

Dar, mersul în vacanță nu înseamna doar mișcare, ci și foarte mult timp petrecut în restaurante. Partea rea a vacanței este, bineînțeles, momentul adevărului, în fața cântarului. Grătarele cu prietenii, cinele copioase, numărul mai mare de pahare de alcool, înghețatele delicioase și dulciurile și-au pus serios amprenta asupra siluetei tale.

E momentul să nu mai privești în urmă și să te hotărăști care sunt pașii pentru a da jos kilogramele suplimentare. Iată care sunt cele 5 sfaturi oferite de Carmen Brumă – testate și eficiente – ca să scapi cât mai repede de kilogramele acumulate în vacanță.

carmen

5 reguli de aur ca să dai jos kilogramele acumulate în vacanță

„1. Pastreaza un interval de 4 -5 ore de repaus alimentar ( fara mancare, doar apa) intre mese si nu ciuguli

2. Mananca doar atunci cand iti este foame cu adevarat, nu pofta

3. Bea suficienta apa (30-40 ml/kg corp)

4. Opreste-te din mancat atunci cand esti 70-80 % satul

5. Alege alimente integrale, cat mai putin procesate”, a scris Carmen Brumă pe contul său de Facebook.

Însă, cea mai importantă regulă este aceea de a încerca să înțelegi că luatul în greutate nu este altceva decât un simptom. E pur şi simplu un semnal de alarmă emis de corpul nostru, care încearcă să ne transmită ceva.

Prin modificarea aspectului fizic, corpul ne îndeamnă să căutăm în profunzime sursa îngrăşării – să mergem direct la cauză.

 

Ultimele stiri