Sari la conținut

5 reguli de aur ca să dai jos kilogramele acumulate în vacanță. Carmen brumă: „Oprește-te din mâncat atunci când…”

5 reguli de aur ca să dai jos kilogramele acumulate în vacanță. Carmen brumă: „Oprește-te din mâncat atunci când…”

Vacanța e momentul pe care fiecare dintre noi îl așteaptă cu plăcere și nerăbdare. Și, pe cât de așteptată este această perioadă a anului, pe atât de repede trece. Ești mai relaxat, mai bronzat, mai zâmbitor.

Dar, mersul în vacanță nu înseamna doar mișcare, ci și foarte mult timp petrecut în restaurante. Partea rea a vacanței este, bineînțeles, momentul adevărului, în fața cântarului. Grătarele cu prietenii, cinele copioase, numărul mai mare de pahare de alcool, înghețatele delicioase și dulciurile și-au pus serios amprenta asupra siluetei tale.

E momentul să nu mai privești în urmă și să te hotărăști care sunt pașii pentru a da jos kilogramele suplimentare. Iată care sunt cele 5 sfaturi oferite de Carmen Brumă – testate și eficiente – ca să scapi cât mai repede de kilogramele acumulate în vacanță.

carmen

5 reguli de aur ca să dai jos kilogramele acumulate în vacanță

„1. Pastreaza un interval de 4 -5 ore de repaus alimentar ( fara mancare, doar apa) intre mese si nu ciuguli

2. Mananca doar atunci cand iti este foame cu adevarat, nu pofta

3. Bea suficienta apa (30-40 ml/kg corp)

4. Opreste-te din mancat atunci cand esti 70-80 % satul

5. Alege alimente integrale, cat mai putin procesate”, a scris Carmen Brumă pe contul său de Facebook.

Însă, cea mai importantă regulă este aceea de a încerca să înțelegi că luatul în greutate nu este altceva decât un simptom. E pur şi simplu un semnal de alarmă emis de corpul nostru, care încearcă să ne transmită ceva.

Prin modificarea aspectului fizic, corpul ne îndeamnă să căutăm în profunzime sursa îngrăşării – să mergem direct la cauză.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel