marți, iulie 5, 2022

Dacă te găseşti în situaţia de a te întoarce din concediu este normal să nu simţi sentimentul de a da tot ce e mai bun din tine la muncă. Productivitate şi pasiunea au rămas undeva îngropate în nisip, pe plajă şi încă visezi la un concediu prelungit, însă, ce se întâmplă când acel sentiment nu dispare.

Dacă este momentul să îţi dai demisia?

Foarte mulţi oameni nu realizează pe moment că au nevoie să îşi schimbe jobul – ori îi forţează o împrejurime, ori ajung la capătul puterilor. Este greu să îţi dai seama că nu îţi mai place jobul respectiv când iei în calcul salariul, conexiunile create, pasiunea, investiţia

Te-ar mai interesa: Infuzie de schinduf, planta tinereții veșnice. Cel...

Este o decizie grea, însă trebuie să iei aceşti factori în considerare

  1. Urăşti să mergi la serviciu

Câteodată îţi este greu să te trezeşti luni dimineaţa, tuturor ni se întâmplă asta, însă, dacă povestea se repetă zi de zi încearcă să vezi ce nu merge (poate fi relaţia cu şeful, colegii de departament). După ce ai făcut câteva schimbări, ar trebui să vezi o diferenţă. Dacă nu există, acesta este un „simptom”.

     2. Munca te acaparează

Ai 24 de ore la dispoziţie să lucrezi, menţii comunicarea cu familia şi să petreci timp şi cu tine. Ce se întâmplă când viaţa personală este acaparată de viaţa profesională? Trebuie să îţi dedici timp şi ţie şi să ai o delimitare clară între orele de muncă şi orele din viaţa personală.

Te-ar mai interesa: Ai mâinile și picioarele mereu umflate? Retenția d...

3. Nu creşti

Chiar dacă munca îţi face plăcere, ai colegi cu care te înţelegi bine, nu poţi să creşti în momentul în care te afli în sfera de comfort. Trebuie să accepţi provocările şi să nu te plafonezi. Dacă totuşi ai ajuns într-un moment de cumpănă pune-ţi următoarea întrebare : „Asta este ceea ce vrei să faci tot restul vieţii?” Dacă răspunsul este negativ ai nevoie de o schimbare

Te-ar mai interesa: Suntem în plin val 6! Octavian Jurma, atac la mini...

4. Visul a dispărut

Dacă te duci la job doar din pasiuni materiale, atunci trebuie să te gândeşti. Oamenii care sunt pasionaţi de jobul lor şi se încred în compania pe care o reprezintă sunt mult mai productivi şi ajung să aibă cariere strălucite în viitor. Dacă simţi că visul tău s-a schimbat sau că percepţia despre companie s-a schimbat, atunci ai nevoie de un obiectiv nou.

5. Un obiectiv nou îţi răsună în minte

Te-ar mai interesa: Momente cheie, din zi, când trebuie să bei un paha...

Motivul pentru care foarte mulţi oameni stau pe nişte poziţii de joburi pe care le urăsc este frica. Frica de necunoscut, frica că eşti prea în vârstă, că nu o să-ţi găseşti de muncă etc. Câteodată trebuie să mizezi totul şi să mergi la risc. Niciodată nu ştii unde te va duce!

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private