Sari la conținut

5 zodii care au noroc în dragoste. Dau totul când sunt într-o relație și sunt loiali până la sfârșit

zodii
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Horoscopul zilei de 24 februarie

Din cuprinsul articolului

Astrologul împărtășește care sunt cele 5 semne zodiacale „norocoase în dragoste” – unul dintre ele i-a fermecat pe toți.

În astrologia occidentală există 12 semne zodiacale, toate cu trăsături de personalitate și caracteristici diferite. Un astrolog de la Astrotalk a dezvăluit care sunt cele cinci semne zodiacale care sunt „norocoase în dragoste„, un magnet pentru romantism.

Potrivit astrologului, Peștii sunt norocoși în dragoste pentru că ei cred că oamenii sunt „inerent buni”.

Semnul „sensibil” și „bun” este ușor de rănit, motiv pentru care alții „nu au niciodată inima să o facă”.

Peștii își poartă inima pe mânecă și nu se tem niciodată să își exprime dragostea pentru ceilalți, fiind deseori descriși ca o „carte deschisă”.

Aceste calități dulci „îi fac pe toți să fie vrăjiți”, a susținut astrologul, iar acest semn merită cu adevărat să fie și el norocos în dragoste.

Berbecul este o altă zodie care este „norocoasă în dragoste”, devenind „fermecată” de persoanele pe care le întâlnește.

Fără teamă de cădere, această zodie sare orbește în noi relații, pornită într-o „căutare pentru a le face ale lor”.

Berbecul este destul de încrezător în capacitatea sa de a curta un potențial pretendent și chiar dacă sentimentele sale nu sunt reciproce imediat, acest semn este încrezător că „carisma” sa va schimba lucrurile.

Într-adevăr, a declarat astrologul: „Magnetismul lor brut atrage oamenii ca moliile către o flacără și, înainte de a vă da seama, vă veți regăsi foarte mult în sentimente cu Berbecul”.

5 zodii care au noroc în dragoste

Urmează Fecioara, ale cărei „vibrații pozitive atrag zeci de oameni”.

Această zodie îi face pe ceilalți să se adune în jurul ei atât pe plan platonic, cât și romantic, deoarece au un vibe atât de magnetic.

Cu toate acestea, Fecioara este „incredibil de pretențioasă” când vine vorba de iubiții lor, refuzând să se mulțumească cu mai puțin decât ceea ce merită.

Acest lucru înseamnă că Fecioara ajunge să aibă relații foarte reușite, care să le satisfacă nevoile, o „iubire veșnică” mai degrabă decât „aventuri trecătoare”.

Racul emoțional este o altă zodie norocoasă în dragoste și, deși își caută parteneri romantici, nu se aruncă cu capul înainte.

Acest semn va delibera cu atenție înainte de a alege un partener, curtându-l o vreme înainte de a oficializa lucrurile.

Înainte de a se angaja, Racul vrea să formeze o conexiune cu adevărat profundă și, de obicei, este „investit în relații pe termen lung”.

„Ei vor pasiune, intensitate, angajament. Vor să se implice total, scrie Express.

„Pentru ei, dragostea este probabil cel mai important lucru din viața lor și cu siguranță își tratează iubiții ca atare.”

În cele din urmă, Taurii sunt norocoși în dragoste pentru că sunt „aproape niciodată singuri”, în ciuda faptului că „evită relațiile ocazionale și cuplurile ca pe o ciumă”.

Acest semn „dă totul” atunci când este într-o relație și poate fi „loial” și „darnic” până la greșeală.

Taurul își face partenerul să se simtă în siguranță alături de el – „cu fiecare zi care trece, dragostea lor crește și nu poți să te îndrăgostești decât puțin mai profund și tu”.

Potrivit astrologului, în timp ce Taurii sunt norocoși în dragoste, zodia care ajunge să fie cu ei este „și mai norocoasă”.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel