Sari la conținut

6 Adevăruri pe care le știi, dar nu îți plac

6 Adevăruri pe care le știi (dar nu îți plac)! Valentin Vasile, specialist în nutriție sportivă și antrenament, a divulgat 6 adevăruri pe care le știi, dar nu îți plac. 

Cei care doresc să își atingă obiectivele sunt sfătuiți de Valentin să se antreneze și să mănânce echilibrat. Acesta spune că „tot ce faci pentru sănătatea ta este investiție, nu cheltuială”.

Iată care sunt cele 6 adevăruri care le știi, dar nu îți plac:

  1. Nu îți vei atinge obiectivul dacă te antrenezi și mănânci echilibrat doar în zilele când te simți bine și este soare afară.
  2. Dacă renunți acum, în curând vei ajunge din nou de unde ai plecat. Adu-ți aminte când ai început, cât de mult îți doreai să obții rezultatul pe care îl ai acum.
  3. Tot ce faci pentru sănătatea ta este investiție, nu cheltuială.
  4.  Nu ar trebui să fii supărat pentru „rezultatele” pe care nu le-ai obținut din cauza antrenamentelor pe care nu le-ai făcut.
  5. Zilele în care faci antrenament sunt mai bune decât zilele în care nu faci antrenament.
  6.  Nu vei realiza niciodată cât de lung poate fi un minut până nu vei sta în planșă (plank) 1 minut.

Slabeste sanatos cu un plan alimentar ce presupune consumul de ouă, legume, brânză, pește. Iată ce recomandă specialistul:

Mic dejun: omletă cu sparanghel, avocado toast, rucola și roșii
Prânz: Hummus cu brânză și salată din năut, roșii, castraveți și ceapă roșie.

Gustare: brânză cu roșii, măsline, castraveți, ulei de masline, semințe de susan, zaatar „(Țară de proveniență: TUNISIA
Za’atar este un condiment specific Orientului Mijlociu. Se prepară prin amestecarea unor ierburi (uscate sau proaspete) de genul: cimbru, oregano, măghiran la care se mai adaugă sare și semințe prăjite de susan.)

Cină: avocado cu salată de ton (capere, roșii, castraveți, ardei)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel