sâmbătă, iulie 2, 2022

6 iunie 2022. A 6-a zi, din a 6-a luna a unui an de vibratie 6. Ce aduce  alaturarea 6.6.6? Să fie aceasta “Ziua Diavolului”, avand in vedere faptul ca 666 este considerat “numarul bestiei”?

“Ziua Diavolului” sau poarta spre succes? 6 simbolizeaza intoarcerea la radacini

Ei bine, numerologii spun ca 6 este simbolul iubirii parentale, iubirii prietenilor, iubirii familiei. 6 este numarul creativitatii si al succesului. Numerologic vorbind, 6 simbolizeaza intoarcerea la radacini. Cifra 6 poarta vibratia divinitatii care se concentreaza pe iubire, casatorie, casa, familie, success, armonie, frumusete, responsabilitate, empatie, compasiune, vindecare. Succesul manifestat de cifra 6 se refera la partea materiala, financiara, monetara.

Te-ar mai interesa: Transplantul de fecale, un tratament-minune pentru...

666 aduce de trei ori mai multe oportunitati pentru creativitate si succes. Creste atentia spre umanitare, justitie, responsabilitate, onestitate, integritate, sacrificiu si abundenta. In chimie, dioxidul de carbon (CO2) – baza a vietii fizice – este reprezentat de simbolul 666 (6 protoni, 6 neutroni, 6 electroni).

Energii si spiritualitate
Intre 12.12.12 si 21.12.21, Pamantul a trecut prin niste energii foarte puternice care emana din centrul sistemului nostru solar. Din Univers ar spune altii. Cum definim locul din care vin aceste energii este mai putin important. Ceea ce este important este ca aceste energii s-au echilibrat in asa fel incat sa putem profita de ele pe 6 iunie 2022.

Te-ar mai interesa: De ce se umflă picioarele vara. Cauze: de la deshi...


6 iunie 2022. Numarul bestiei 666: “Ziua Diavolului” sau poarta spre succes?

666 ne indeamna sa ne concentram asupra spiritualitatii interioare, asupra scopului divin al sufletului, si mai putin asupra lucrurilor pamantesti, materiale. Dar, trebuie sa traim si in aceasta lume. Ca atare, echilibrul dintre aceste doua tabere este esential. Va trebui sa renuntam la orice frica de pierdere sau teama de a nu avea si sa le predam Universului.

Numarul angelic 666: Acorda mai multa atentie oricarei fixatii

Reputatia proasta a lui 666 vine de la “numarul Diavolului”. Semnificatia spirituala, insa, are legatura cu capacitatea de concentrare.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru celulele creierului. Un ...

Acorda mai multa atentie oricarei fixatii ai facut-o in ultima vreme asupra lucruirlor pamantesti. Obsesia de a face totul corect si de a lua lucrurile prea in serios este o distragere a atentiei de la imaginea de ansamblu.

Aparitia secventie 666 aminteste ca noi, oamenii, putem deveni prea implicati in problemele noastre si sa pierdem din vedere ceea ce este cu adevarat important pentru noi in viata. Daca 666 apare in calea ta, considera ca ai primit un “ghiont” divin. Ti se cere sa te reorientezi, sa iti canalizezi energia pe ceva mai putin trivial.

Te-ar mai interesa: Sfâșietor! Un tânăr de doar 20 de ani a hotărât să...

Concluzi astrologilor: Avem puterea de a ne transforma

Cand vezi acest numar angelic, gandeste-te ca el iti ofera o perspectiva asupra domeniul vietii tale care trebuie reorientat. Daca continui sa vezi 666 in timp ce esti stresat, de exemplu, ar putea fi un semn ca e nevoie sa iesi din acea relatie, sau sa parasesti acel loc de munca.

Asadar, in acest an, in special in luna iunie, dar si si in ultima parte a anului, ne bucuram de puterea lui 6, impreuna cu puterea lui Jupiter in Berbec. Avem puterea de a ne transforma pe noi insine din punct de vedere spiritual, dar si fizic, pentru a crea o noua lume. Concentreaza-te pe extinderea visurilor tale, pe stabilirea diverselo obiective pentru a le putea indeplini, potrivit joylina.com

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui medic: Nu vă autodiagnosticați!...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private